Balterio laminaat

De Balta Groep is één van de voornaamste producenten van Balterio en  in Europa op het gebied van vloer- en muur bekleding. De collectie van Balta Groep bevat karpetten, kamerbreed tapijt, laminaat parket en behang. Door middel van een energiek team van medewerkers biedt Balta Groep u perfecte service, betrouwbaarheid en kunt u rekenen op productkwaliteit.

Balterio laminaat makkelijk installeren

Balterio laminaat biedt u vloeren die gemakkelijk te installeren zijn, weinig onderhoud nodig hebben, van hoge kwaliteit zijn en beschikken over een stijlvolle afwerking. Op deze manier beschikt uw vloer over stijl en kwaliteit zonder poespas. Bij Balterio laminaat kunt u altijd rekenen op laminaat volgens de trends van de markt. De decors en afwerkingen worden constant afgestemd op de interieurtrends van tegenwoordig.

Balterio laminaat voor de professionele legger

De vloeren van Balterio zijn gemakkelijk te plaatsen voor zowel een professionele legger als uzelf. Dankzij het grensverleggende Click Xpress® systeem is het laminaat snel en gemakkelijk te plaatsen. De panelen klikken probleemloos in elkaar wat zorgt voor een stevige, naadloze vloer als gevolg. Daarnaast is dit laminaat ook goed te verplaatsen, wat verhuizing en uitbereiding mogelijk maakt. U kunt de planken gemakkelijk uit elkaar halen en vervolgens weer in elkaar klikken. Dit systeem is betrouwbaar, sterk en het werkt sneller dan andere systemen. Daarnaast is het ook makkelijk te onderhouden.

Balterio laminaat met kundige uitstraling

De hand geschaafde afwerking geeft de planken een kundige uitstraling alsof elke plank met de hand gemaakt is, wat de vloer uniek en karakteristiek maakt. Een kenmerk van deze vloer is dat de planken afgeschuinde randen heeft en een fijne micro- V-groef heeft aan de vier zijden van de plank. Door middel van deze eigenschappen geeft het de plank een echt natuurlijk karakter. De planken ogen en voelen levensecht. Zo wordt er ook rekening gehouden met het milieu omdat er op deze manier geen tropische bomen omgehakt te hoeven worden voor de laminaatvloer.