Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

BN’ers bij Bebo Parket

Door de jaren heen zijn er verschillende BN’ers bij Bebo Parket gekomen om hun vloer uit te zoeken. Dit zijn namen zoals Kalvijn, Britt Scholten en Kim Kotter. Hier vertellen wij alles over de vloeren die zij hebben uitgekozen bij ons.

De vloer van Kalvijn

Voor de woning van Kalvijn hebben wij een verlijmbare PVC-visgraat vloer mogen leveren en leggen! Eerst hebben wij de basisvloer geëgaliseerd en vervolgens de PVC er bovenop verlijmd. De vloer ziet er als volgt uit:

Ook hebben we samen met Kalvijn laten zien hoe makkelijk het is om een Klik-PVC vloer zelf te plaatsen. Met de assistentie van Nina Warink demonstreerde Kalvijn hoe het plaatsen van de vloer in zijn werking gaat. Het leggen van de vloer werd natuurlijk gecombineerd met het maken van een YouTube video. Een cameraman was aanwezig en heeft het hele proces vastgelegd op beeld.

Hieronder ziet u de video die toen is gemaakt:

De massief eiken visgraat vloer van Kim Kötter en Jaap Reesema

Een tijd terug hebben Kim Kotter en Jaap Reesema een prachtige massief houten visgraat vloer uitgekozen. Deze vloer hebben wij geleverd en gelegd voor hen! Deze vloer heeft een ongebruikelijke behandeling gehad. De houten visgraat vloer is eerst verouderd en daarna gerookt. Kim en Jaap hebben er voor gekozen om de vloer enkel te laten roken. Aan het einde van het behandelen van de vloer kwam er nog een kleurolie en afwerklaag over de vloer heen. De kleurolie die is gebruikt voor deze vloer heet ‘Sylvia’.

Decoratie voor Britt Scholte

Britt Scholte kunt u onder andere kennen van de serie Goede Tijden Slechte tijden waar ze Kimberly Sanders speelt. Britt kwam langs Bij Bebo met het verzoek om decoratie uit te zoeken. Onze adviseurs hebben Britt van het begin tot het eind begeleid bij het uitkiezen van verschillende decoratie items. Bij dit 1 op 1 gesprek vertelde Britt waar ze naar op zoek was, en wij wezen vervolgens de best passende keuzes aan.

Contact

Bent u benieuwd naar onze vloeren en decoratie? Kom dan vooral langs in onze showroom! Onze Bebo toppers staan klaar om u op weg te helpen. Tot dan!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!