Geplaatst op: 2 maart 2015

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een verwarmende belevenis. Het wordt steeds populairder en daarnaast wordt vloerverwarming steeds vaker als hoofdverwarming gekozen. Het is niet alleen comfortabel, maar daarnaast werkt het ook nog eens efficiënter dan een normale verwarming met cv-ketel. Ook ben je nog eens milieubewust bezig omdat je minder gas verbruikt. Over vloerverwarming zijn veel uiteenlopende vloeren te leggen.

Vloerverwarming een verstandige keuze

Wanneer u de keuze maakt om vloerverwarming te nemen maakt u een verstandige keuze. Het bouwen van een vloerverwarming wordt zelfs aangemoedigd door de overheid. Vloerverwarming dient niet alleen als bij verwarming, maar ook als hoofdverwarming. De vloer wordt daar volledig op aangepast. Op die manier wordt direct uw hele huis verwarmt en heb je geen radiatoren meer nodig. Dit is tegelijkertijd ook nog eens praktischer en mooier wanneer u geen radiatoren aan de wanden heeft hangen.

Te combineren in iedere situatie

Dankzij de bijzonder snelle ontwikkeling van de techniek valt een vloerverwarming vrijwel in iedere situatie te combineren. De vloeren die in combinatie met vloerverwarming worden gebruikt zijn divers. Op die manier kunt u altijd de gewenste vloer naar uw persoonlijke wens verkrijgen.

Leg service vloerverwarming

Bebo Parket heeft al jarenlang ervaring in het leggen van vloeren op vloerverwarming en vloer verkoeling. De meeste vloerverwarmingen lopen als een slakkenhuis patroon over de grond. Doordat de aan- en afvoerbuizen naast elkaar liggen krijgt de vloer overal dezelfde temperatuur. Dit verhoogt het comfort van vloerverwarming en voorkomt scheurvorming aanzienlijk. Voordat uw vloer over de vloerverwarming heen wordt gelegd, wordt er een ondervloer onder geplaatst die geschikt is voor vloerverwarming. Op die manier bent u gegarandeerd van goede geleiding en verrassend veel plezier van uw vloer dankzij de betrouwbare bescherming van de ondervloer.

Vloerverwarming
Kom naar de fabriek
Neem contact op met Bebo Parket