Geplaatst op: 31 augustus 2016

De visgraatvloer is hip!

De trend van 2016 in houten vloeren is toch wel de terugkeer van de visgraat parketvloer. De klassieker, bij iedereen bekend, is echter wel in een nieuw jasje gestoken. Natuurlijk zijn de klassieke visgraat parketvloeren met de mooie honingkleur ook nog volop te koop, maar tegenwoordig hebben deze vloeren toch een iets rustieke uitstraling gekregen.

Visgraat anno 2016

De houten plankjes worden nu in diverse afmetingen, kleuren en afwerkmethodes aangeboden, zodat ze in elk denkbaar interieur passen. Wat denk je van een robuuste bruine visgraat parketvloer in een industriële inrichting of een witte in een vintage interieur? Deze vloeren zijn absoluut niet oubollig, de planken worden door de diverse behandelingen zoals borstelen, schrapen of verouderen helemaal hip en modern.

De robuuste houten visgraatvloeren zijn er in grotere maatvoeringen, vaak worden de eiken uitvoeringen eerst gerookt en verouderd zodat ze al eeuwenoud lijken. Deze vloeren passen dan ook perfect in de landelijke en industriële inrichtingen. Denk hierbij vooral in donkere kleur uitvoeringen. De vloeren zijn oersterk en uitermate geschikt voor intensief woongebruik. Doordat de vloeren al geleverd worden in een sleetse uitvoering, hebben eventuele beschadigingen en sleetse plekken alleen maar een toegevoegde waarde. Deze vloeren zijn ook nog een heel gemakkelijk in onderhoud. Eens per jaar een onderhoudsbehandeling zal al voldoende zijn, om jarenlang plezier van de vloer te hebben.

visgraateiken

Voor de liefhebber: Klassiek visgraat parketvloer

Uiteraard worden de visgraat parketvloer ook aangeboden met het klassieke karakter. Jouw interieur krijgt hierdoor een stijlvolle uitstraling. De planken krijgen geen speciale behandeling, zijn strak vormgegeven, wat dan weer rust uitstraalt ondanks het visgraatmotief. Deze vloeren worden in diverse houtsoorten aangeboden, denk hierbij aan eiken, kersen of walnoot. Deze visgraatvloeren passen perfect bij in een trendy design interieur, maar ook in een klassiek, retro of chic interieur.

Doordat de visgraatvloeren bij Bebo parket onbehandeld aangeboden worden, kunt je zelf de afwerking bepalen. Op diverse showborden worden de eindresultaten getoond. Onze verkopers kunnen je hier alle behandelingen uitleggen en alle kleurstalen laten zien, zodat er een uitgebreide keus is. Ook kunnen wij de vloer vakkundig voor jou leggen, met uitgebreide garantie voor de vloer en het leggen, zodat je onbekommerd van de vloer kunt genieten. Deze trend vloer is dus voor elke inrichting geschikt, voor zowel in huis als ook in kantoren en ontvangstruimtes. Een passende visgraatvloer geeft een luxe afwerking aan het geheel.

Visgraat parket van Bebo Parket
Kom naar de fabriek
Neem contact op met Bebo Parket