Geplaatst op: 29 mei 2015

Eiken visgraat parket vloer

Een eiken visgraat parketvloer, erg sfeervol. De meeste eiken visgraatvloeren zijn op een tapis manier gemaakt. Tapis is een Frans woord voor tapijt. Een eiken visgraat heeft zijn naam daar aan te danken omdat deze vloer aan een houten tussen vloer word verlijmd. Dit zorgt voor een stevig en strakke eiken visgraatvloer die ook kan worden gecombineerd met vloerverwarming. Door de eiken visgraatvloer te bewerken gaat deze een lange tijd mee. Wij zeggen ook wel “een vloer van Bebo Parket is een vloer voor het leven”.

Het eiken visgraatvloer patroon bestaat al een hele lang tijd

Het word vroeger alleen door de rijken gebruikt in grote kastelen en paleizen. Een eiken visgraatvloer stam oorspronkelijk uit de middeleeuwen en was dus alleen voor de mensen met veel geld. Tegenwoordig is dit natuurlijk niet meer zo. De mooie klassieke uitstraling is in tegendeel wel behouden. Een eiken visgraatvloer past in elk interieur of het nou landelijk, modern of klassiek is. Door de juiste behandeling kunt u zelf bepalen wat voor u de schikte kleur is.

Bij het leggen van een eiken visgraatvloer

Leggen? Geen probleem. Wij hebben een aantal professionele leggers in dienst die veel ervaring hebben in het leggen van een eiken visgraatvloer. Bij het leggen van een eiken visgraatvloer worden er stroken tegen elkaar gelegd en verlijmd aan de houten tussenvloer. Hierdoor neemt de vloer minder vocht op en trek deze dus niet krom.

visgraateiken
Kom naar de fabriek
Neem contact op met Bebo Parket