Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Tapis visgraat vloer

Steeds vaker wordt er voor een tapis visgraat vloer gekozen. Het visgraatpatroon is natuurlijk prachtig en ook nog eens een tijdloos patroon! Doordat de vloer van eikenhout is gaat de vloer ook nog eens jarenlang mee. Vandaar ook dat veel mensen de keuze maken voor een prachtige tapis visgraat vloer.

Wat is nou precies een tapis visgraat vloer

Een tapis visgraat vloer bestaat uit allemaal tapis eiken plankjes. Deze plankjes zijn gemaakt van eikenhout. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende lengtes. Zo is een tapis vloer echt naar smaak samen te stellen. De plankjes worden in een visgraatpatroon gelegd en kunnen op vele manieren behandeld worden. Er zijn verschillende processen waardoor u een unieke vloer krijgt. U kunt bijvoorbeeld kiezen om uw vloer te laten roken of te verouderen.

Hoe wordt een tapis visgraat vloer gelegd

Een tapis visgraat vloer bestaat uit allemaal losse planken. Deze plankjes worden aan elkaar gelegd en vervolgens verlijmd en vernageld aan de ondervloer. Deze ondervloer bestaat vaak uit een houten mozaïekvloer. Hierdoor ontstaat er een zeer degelijke houten vloer die een leven lang mee gaat.

Een tapis vloer in combinatie met een vloerverwarming

Een tapis visgraat vloer kan zeker gecombineerd worden met vloerverwarming. Dit komt omdat de houten planken worden verlijmd en vernageld aan een ondervloer. Zo werkt het hout niet door de temperatuur verschillen van de vloerverwarming. Doordat de planken koud aan elkaar worden gelegd kan de warmte van de vloerverwarming ook makkelijk langs de planken.

Afwerkingen van onze vloeren

Nadat de vloer gelegd is, wordt pas de afwerking gedaan. De vloer wordt nu geschuurd (naar smaak). Zo kunt u ervoor kiezen dat alle naden worden dichtgestreken. Het nadeel hiervan is dat de vloer dan niet meer rendabel is met vloerverwarming. Nu komt ook de kleur op de vloer. Dit wil zeggen onze vloeren worden na het leggen pas geolied. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen. Deze zijn allemaal te zien in onze showroom!

Onze legservice

Zoals u waarschijnlijk al gelezen heeft, is het plaatsen van een tapis visgraat vloer echt vakwerk. Gelukkig hebben wij een eigen legservice. Onze leggers zijn echte vakmensen die hun hand niet omdraaien om een prachtige vloer te leggen.

Onze showroom

Wilt u graag meer informatie over onze legservice neem dan contact met ons op. Wilt u graag onze vloeren in het echt komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom. Onze vloerenspecialisten vertellen u graag meer over al onze vloeren.

Moet u van ver komen? Ook daar is aan gedacht. Er staat voor iedere klant gratis eten en drinken klaar! Zien wij u ook binnenkort in onze showroom?

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!