Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Welke houten vloeren worden veel verkocht?

Ook in ons interieur willen we weer een natuurlijke basis. Want past daar nou beter bij dan een prachtige houten vloer. Dankzij de vele behandelingen en afwerkingen die hout kan ondergaan, is er altijd wel een passende vloer voor jouw woning te vinden. Dit kan een rustige noest arme vloer worden met een lichte afwerking die helemaal in je interieur opgaat en zo een rustige basis zal gaan vormen. Je kunt er ook voor kiezen om een mooie trendvloer te kopen. Een vloer vol noesten met een kleurolie afgewerkt wat voor een stoere natuurlijke uitstraling zorgt.

De vloeren worden als massief verkocht maar ook als een lamelparket. Een eiken lamelparket is op dit moment de meest verkochte vloer. Een massieve vloer kan niet overal gelegd worden. Ook moet een massieve vloer altijd verlijmd worden op een egale ondergrond. Vandaar dat er steeds meer vraag is naar een lamelparket.

Welke houten vloeren worden veel verkocht

Wat is een lamelparket?

Een lamel parket heeft de look van een massieve houten vloer, echter zit er een groot verschil in de opbouw van de vloer. Deze is namelijk uit diverse lagen opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat de vloer nagenoeg niet meer werkt.

Zijaanzicht van een lamelparket, je ziet hier hoe de plank is opgebouwd.

De toplaag bestaat uit een hardhout; meestal is dit eiken. Daaronder zit vaak een berkentriplex die er kruislings onder verlijmd is. Dit triplex bestaat uit meerdere lagen. De onderlaag is vaak weer een recht verlijmde laag hardhout. Ondanks de temperatuurverschillen in een woning zal de vloer mooi blijven liggen. Hierdoor is dit de enige houten vloer die op een vloerverwarming/koeling systeem gelegd kan worden. Bovendien kan een lamelparket zwevend gelegd worden met behulp van een ondervloer.

Welke soorten lamelparket zijn er te koop?

De toplaag van een lamelparket bestaat uit hardhout. Eiken lamel parket wordt hierbij het meest verkocht. Daarbij worden deze vloeren ook nog eens in verschillende sorteringen verkocht. Denk hierbij aan noest vrij/ noest arm en de rustieke eiken lamel parketvloeren. Naast eiken kan de toplaag ook uit essen, maple, afzelia of noten bestaan. Niet elke vloerspecialist zal deze lamelparket soorten verkopen omdat hier minder vraag naar is. Over het algemeen is een lamelparket goedkoper dan een massieve hardhouten vloer. Verder kan ik nog even melden dat deze vloeren ook nog eens milieuvriendelijker zijn.

Welke voordelen heeft een lamelparket?

  • Werk nagenoeg niet meer
  • Kan zowel zwevend als ook verlijmd gelegd worden
  • Geschikt voor vloerverwarming/ koeling
  • Er is een groot assortiment lamelparket
  • Goed verlijmde lamel parket planken gaan niet scheuren of barsten
  • Ook deze houten vloeren kunnen op den duur opnieuw geschuurd en afgewerkt worden.
  • Een milieuvriendelijker vloer als een massieve vloer
  • Vaak ook nog eens goedkoper dan een massieve vloer.
Lichte houten vloer

Kun je een lamelparket ook zelf leggen?

Ja, omdat een lamelparket zwevend gelegd kan worden, is dit heel goed zelf te doen. Gebruik hierbij altijd wel een ondervloer en voor een mooie strakke afwerking plinten. Elke plank is voorzien van een mes en groef verbinding, wat het leggen een stuk eenvoudiger maakt. Koop je een lamel parket is wil je die zelf leggen, dan wordt er altijd een leg instructie bijgeleverd.

Hoe houd je een lamelparket vloer lang mooi?

Zoals bij elke houten vloer is de luchtvochtigheid in de woning de belangrijkste factor om een lamelparket mooi te houden. Als de luchtvochtigheid optimaal is ontstaan er geen kieren en zal het hout niet schuren. Ook regelmatig onderhoud is belangrijk. Zowel bij een gelakte vloer als ook een geoliede vloer is dit hoofdzakelijk regelmatig stofzuigen. Zorg dat de vloer zo vrij blijft van binnengelopen zand en steentjes. Dweil de vloer met een speciaal voedende wax en clean. Ontstaan er op een geoliede vloer looppaden, krassen of beschadigingen, dan kunnen deze met een onderhoudsolie weer gecamoufleerd worden. Krassen en dergelijke kunnen op een gelakte vloer niet bijgewerkt worden.

Waar koop je een mooi lamelparket geschikt voor jouw woning?

Ben je op zoek naar een goedkoop lamelparket? Kom dan naar onze fabriek. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan houten vloeren. Ook zie je hier wekelijks nieuwe partijen, vaak al kant en klaar afgewerkt. Wij kunnen een schitterende noest arme vloer bij u leveren en leggen maar ook een trendy rustieke vloer behoort tot de mogelijkheden. In onze fabriek kunnen we deze vloeren helemaal naar jouw wens bewerken en behandelen. Wil je meer informatie over een lamelparket dan kun je ons ook bellen 0546-750238 of stuur een mail naar info@beboparket.nl

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!