Geplaatst op: 12 mei 2015

Egger laminaat vloeren

Egger is opgericht in 1961 en vanaf die tijd een internationaal groeiend familiebedrijf. Het hoofd bedrijf is gevestigd in St. Johann in Tirol, wat te vinden is in Oostenrijk. De vloeren van Egger zijn sterk en hebben een lange levensduur. Bij Egger heb je een ruime laminaat keuze uit kleuren en materialen. Zo kan je kiezen uit een authentieke stijl, nieuwe natuurlijke stijl, vintage stijl, pure moderne stijl en daarnaast heb je nog keuze uit verschillende materialen.

Eigenschappen Egger laminaat

De vloeren van Egger zijn gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast zijn ze gezond voor het woonklimaat. De vloeren hebben een aantrekkelijk uiterlijk en zijn geschikt bij allergie. De voordelen van de vloeren zijn dat het een robuuste vloer is, ze een lange levensduur hebben, een grote stootvastheid, resistent tegen UV- straling, gemakkelijk in de onderhoud, Hygiënisch, vernieuwbare en ecologisch verantwoorde grondstof.

PEFC keurmerk

Egger vochtbestendig

Zo zijn ze bestand tegen de invloed van water en op deze manier wordt het uitzetten van het laminaat teruggedrongen. De vloeren van Egger zijn vijf keer meer bestand tegen water dan een klassieke laminaat vloer. Zo is het zelfs mogelijk om een laminaatvloer in je eigen badkamer te laten leggen voor een echt wellness gevoel. Daarnaast is het ook mogelijk om het laminaat gemakkelijk te reinigen met een stoomreiniger dankzij het vochtbestendige laminaat en de watervaste plinten van Egger.

Egger milieuvriendelijk

Naast mooie stijlen, gemakkelijk onderhoud en een lange levensduur denkt Egger ook aan het milieu. Egger werkt alleen met duurzaam bosbeheer. Zo gebruiken ze voor productie alleen uitdunningshout, geselecteerd rest hout en geschikt gerecycleerd hout. Daarnaast heeft Egger een gesloten kringloop opgericht die zijn steentje bijdraagt aan de bescherming van onze bossen. Op deze manier weet je zeker dat je een goede keuze maakt als je voor Egger laminaat kiest.

Bij Bebo Parket vind je zeker weten het goedkoopste laminaat. Benieuwd wat wij op het moment in de aanbieding hebben? Bekijk dan al onze laminaat aanbiedingen.

Bekijk het assortiment van Beboparket
Neem contact op met Bebo Parket