Geplaatst op: 14 juni 2017

Alles over basic laminaat

Wat is basic laminaat

Basic laminaat is een soort laminaat vloer die bedoeld is voor normaal woongebruik. Dit laminaat is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Voor elke woning hebben wij wel een bijpassende laminaat vloer. Wij hebben meerdere soorten en merken op voorraad liggen waaruit je kunt kiezen bij ons.

 

Kwaliteit basic laminaat

De kwaliteit van deze laminaat vloer is klasse 31 dat houdt in dat het voor intensief woongebruik geschikt is. Dit laminaat is makkelijk te leggen door middel van een goede kliksysteem. De garantie van deze vloeren zijn gemiddeld 6 jaar dat houdt in dat dit laminaat een levensduur van gemiddeld 10 jaar heeft. De kwaliteit van laminaat is belangrijk waar je altijd rekening mee moet houden waar je het laminaat voor gaat gebruiken. Naast de basic laminaat heb je nog keuze uit laminaat wat voor zwaar intensief gebruik is bedoeld. En je kan ook kiezen voor laminaat wat geschikt is voor bedrijfsgebruik. Dus let als je een laminaat koopt altijd op de kwaliteit van het laminaat en voor welke doeleinden je het wilt gebruiken.

 

Welke soorten en merken heb je in basic laminaat

Basic laminaat hebben wij in verschillende merken. Zoals Kronotex basic laminaat, Twenterand flooring basic laminaat, Quickstep basic laminaat, Egger basic laminaat, Balterio basic laminaat. Zo hebben wij nog veel meer soorten laminaat vloeren liggen van verschillende merken. Wij hebben ook veel restpartijen liggen die interessant voor je kunnen zijn. Een tip voor je is dat als je bij ons langskomt bel van te voren even en vraag of we genoeg hebben liggen voor datgene wat je zoekt bij ons.

 

Prijzen van basic laminaat

De prijzen bij onze vloeren zitten tussen de €0,48 pm2 tot €1,98 pm2 hierbij dien je nog wel de ondervloer en de plinten erbij af te nemen. Deze prijzen gelden voor de laminaat aanbiedingen die wij vaak hebben. Ook hebben wij veel restpartijen die gaan voor een habbekrats de deur uit. Vraag onze telefonische verkoop naar de vloeren die wij hebben liggen zij kunnen je hiermee verder helpen. Je kunt ze bellen op het nummer 0546-750238.