Geplaatst op: 16 februari 2018

Goedkoop laminaat met voelbare houtstructuur

Wat is laminaat? Laminaat is een vloer die bestaat uit een kunststof toplaag met fotoprint geperst op Mdf of Hdf. Tegenwoordig hebben deze vloeren een uitstraling die haast niet meer van een echte houten- of tegelvloeren te onderscheiden zijn. Naast een lage prijs is de vloer zo aantrekkelijk, omdat deze simpel te leggen en te onderhouden is.

Veel keuze in laminaatvloeren

Laminaat vind je in veel soorten en kwaliteiten. Zo is er voor elke ruimte in je woning wel een mooi en passend laminaat te vinden. De kwaliteit van een laminaat wordt uitgedrukt in klasse. Voor een bovenverdieping volstaat een laminaat met klasse 31 en voor veel belopen ruimtes gebruik je klasse 32

De print van een laminaat

Laminaat met een houtprint wordt nog steeds het meest verkocht. Er wordt vaak gebruik gemaakt van een eikenhout uitvoering, maar grenen, kersen, essen en beuken zie je ook veel. Laminaat met een print van eiken zie je in veel kleuren en uitstralingen net zoals een echte houten vloer. Over het algemeen wordt laminaat met een rustieke uitstraling meer verkocht dan een laminaat waar nauwelijks een noest te zien is. Samen met de voelbare houtstructuur lijkt dit laminaat op echt hout.

De voelbare nerfstructuur

Over de houtprint wordt een kunststof beschermlaag aangebracht. Deze wordt vaak voorzien van en voelbare structuur. De structuur komt overeen met de noesten en nerven in de print. Zo lijkt en voelt de laminaatvloer nog realistischer. Deze voelbare structuur in de afwerklaag komt het meest tot zijn recht met en onderliggende print van rustiek hout. Naast de prachtige uitstraling die het laminaat krijgt door de voelbare houtstructuur heeft de vloer ook een antislip werking. Het profiel zorgt ervoor dat de vloer niet glad is en wordt. Laminaat met een rustieke houtprint wordt veel verkocht, daarom zie je ook een ruim aanbod. Vooral wat kleur betreft is er voor elk wat wils. Dit laminaat is te koop in diverse kwaliteiten en prijzen.

 

Laminaat, PVC, houten vloeren, Tegel vloeren Bebo Parket

Waar koop ik goedkoop rustiek laminaat met een voelbare houtstructuur?

Ben je op zoek naar een mooi rustiek laminaat met voelbare houtstructuur voor een lage prijs ga dan naar Bebo Parket. Er is laminaat voor elk budget. Je vindt er dus ook goedkoop rustiek laminaat met een voelbare houtstructuur. De laminaatvloeren zijn in verschillende kleuren te koop zodat er voor elk interieur wel een passende vloer te vinden is. Naast laminaat kun je dan ook meteen de ondervloer en plinten aanschaffen. Zo ben je in één keer klaar.

Goedkoop laminaat met voelbare houtstructuur

Voor meer informatie kun je ons ook bellen 0546-750238 of mailen, info@beboparklet.nl . de mooiste laminaatvloeren tegen de scherpste prijzen kun je bij ons in de fabriekshal kopen.