Geplaatst op: 11 februari 2017

Waarom kiezen voor hoogglans laminaat?

Waarom je zou moeten kiezen voor een hoogglans laminaatvloer? Simpel, het geeft iedere ruimte een luxe uitstraling en het oppervlak van deze laminaatvloeren zijn zeer slijt- en krasbestendig. Hoogglans laminaat is beschikbaar in diverse kleuren. Het kan in zowel de moderne interieurs als klassieke interieurs toegepast worden.

 

Leg mogelijkheden

Een hoogglans laminaatvloer heeft een goede kwaliteit. Dit houdt in dat hij krasbestendig is en daardoor direct jarenlang mee gaat. Een hoogglans laminaatvloer staat niet alleen prachtig in een woning, maar geeft ook een zeer exclusieve uitstraling aan een winkel of bedrijfspand. Met een hoogglans laminaatvloer is de eerste stap naar het creëren van een professionele werkruimte gezet. Het laminaat is in diverse kleuren verkrijgbaar waardoor altijd de gewenste uitstraling bereikt kan worden. Kortom, geschikt voor overal en iedereen!

hoogglans-wit                hoogglans-wit

Uiterlijk

Hoogglans laminaat is een exclusieve laminaatvloer. De glans van het oppervlak van deze laminaatvloer, laten een ruimte groter lijken. Het straalt luxe uit en oogt stijlvol, waar het ook gelegd wordt. Het is een vloer met karakter. Als je opzoek bent naar een strakke, karaktervolle en unieke vloer is hoogglans laminaat een perfecte keuze. In combinatie met contrasterende kleuren en meubelen creëer je het perfecte huiselijke gevoel.

 

Hygiënisch

Hoogglans laminaatvloeren kunnen dankzij het gladde oppervlak eenvoudig afgenomen worden met een licht vochtige dweil. Tevens dankzij het slijtvaste oppervlak is de vloer zonder zorgen te stofzuigen. Een hoogglans laminaatvloer is daardoor erg hygiënisch. Vuil is zeer gemakkelijk te verwijderen van deze prachtige glanzende vloer. Let wel op dat je geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt, dit kan de glans laag van het laminaat aantasten.

 

Kom naar de fabriek
Neem contact op met Bebo Parket