Geplaatst op: 4 december 2017

Laminaat zonder v-groef

Bij Bebo parket vind je een uitgebreid assortiment laminaatvloeren, dus ook laminaat zonder v-groef. Je kent het gezegde wel; zo veel mensen, zo veel smaken. Dat geldt ook voor de inrichting van je woning en de keuze van de vloerbedekking. De ene kiest voor een strak interieur dat past bij zijn stijl en persoonlijkheid. De ander zoekt meer contrasten met een warme sfeer. Laminaat zonder v-groef past perfect in een strak interieur maar kan door zijn uitstraling ook goed in een landelijke inrichting toegepast worden. Voordelen van een laminaat zijn o.a.: onderhoudsvriendelijk, eenvoudig zelf te leggen en een goede verhouding van prijs en kwaliteit.

Waarom kies je voor een laminaat zonder v-groef

Een laminaat zonder v-groef staalt rust uit, de vloer vormt een geheel.  Een v-groef laminaat benadrukt het formaat van de planken. Daarnaast kan een v-groef zorgen voor vuilophoping. Laminaat zonder v-groef past perfect in een modern strak interieur. Bij Bebo parket bieden we laminaat met een vellingskantje. Deze kleine naden accentueren ook het plankformaat, maar in veel mindere mate. De uitstraling (de print) bepaalt de sfeer in de ruimte. De vloer gaat als het ware op in de hele inrichting. Vloeren zonder v-groef vormen als het ware een geheel. Een v-groef benadrukt de vloerdelen, zodat de vloer meer opvalt.

Voordelen laminaat zonder v-groef

  • De vloer oogt rustig en gaat op in het geheel, en de vloer heeft een naadloze uitstraling.
  • De vloer valt op door zijn decor niet door de v-groeven.
  • Laminaat zonder v-groef is goedkoper in aanschaf.
  • Door de uitstraling past de vloer perfect in een strak modern interieur.

Waar koop ik laminaat, ook zonder v-groef?

Wil je meer informatie over de collectie laminaatvloeren bij Bebo Parket kom dan naar onze verkoophal in Vriezenveen. Verder vind je ook veel informatie over andere laminaatsoorten op onze website. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken, 0546-750238 of via de mail info@beboparket.nl.

.