Geplaatst op: 30 juni 2017

Wat kost laminaat?

Wat zijn de kosten voor een laminaat vloer, waaraan moet je denken bij het kopen van een laminaat vloer. Wat komt er allemaal bij kijken, Dat zijn de vragen wat bij de meeste klanten speelt, in deze blog zal het je duidelijk worden.                                                                                                                                                                 Waar moet je rekening mee houden bij het aanschaffen

Bij laminaat moet je rekening houden dat het de prijs gebaseerd is op de kwaliteit van het laminaat. Ook heeft de prijs te maken of dat het om een restpartij laminaat gaat of dat een product is wat wij gewoon in onze assortiment hebben zitten. Ook hebben wij combiprijzen dat houdt in dat het laminaat verkocht wordt incl. ondervloer en plinten.

Kwaliteit en prijsverhouding

Kwaliteit is een belangrijk onderdeel bij het aanschaffen van een laminaat vloer. De kwaliteit bepaald waarvoor u het laminaat kan gebruiken. De prijs speelt hierin ook een belangrijke rol, men wil graag voor een kwartje op de eerst plek zitten. Wij hebben daarom acties voor woonkamer en slaapkamer gebruik met prijzen vanaf €0,48 pm2 hierbij dien je nog wel een ondervloer en plinten erbij te kopen. De totaalprijs wordt dan €4,98 pm2. Als je voor winkelgebruik zoekt of zwaar intensief gebruik dan zit u qua prijs rond de €1,98 pm2 hierbij dien je ook de ondervloer en plinten erbij af te nemen dan komt het totaal op €7,98 pm2. Ook verkopen wij veel restpartijen die variëren tussen de €0,48 pm2 en de 9,98 pm2, hierbij gaat het om restpartijen die gaan en komen weer.

 

 

 

 

Wat zijn de bijkomende kosten van een laminaat vloer

De bijkomende kosten zijn bij een laminaat vloer, de ondervloer en de plinten en eventueel het leggen. Bij het kopen van een ondervloer kunt u kiezen uit diverse soorten namelijk of de ondervloer moet voldoen voor een appartement. Of dat de ondervloer moet voldoen voor vloerverwarming of dat u een houten ondergrond heeft, hiermee moet u allemaal rekening mee houden. De kosten voor een ondervloer bij ons is gemiddeld €3,98 pm2. Ook dien je rekening te houden met de plinten, de meeste klanten vergeten vaak de plinten. Ook hierbij kunt uit diverse soorten kiezen, of u kiest voor een plak plint in de kleur van het laminaat deze kosten €1,95 pm1 of een hoge plinten voor aan de muur deze plinten zijn vaak wit deze plinten zitten gemiddeld rond de €4,80 pm1. Wij hebben ook een legservice waarvan u gebruik kunt maken, het leggen van een laminaat vloer kost bij ons gemiddeld €7 a €10 euro pm2.

Waar moet je rekening mee houden bij het aanschaffen

Bij laminaat moet je rekening houden dat het de prijs gebaseerd is op de kwaliteit van het laminaat. Ook heeft de prijs te maken of dat het om een restpartij laminaat gaat of dat een product is wat wij gewoon in onze assortiment hebben zitten. Ook hebben wij combiprijzen dat houdt in dat het laminaat verkocht wordt incl. ondervloer en plinten.

Gratis laminaat

Wij geven ook gratis laminaat weg dit gaat om kleinere partijen die blijven liggen. Bij deze acties van ons dient u nog wel de ondervloer en de plinten erbij te kopen als een tegemoetkoming. Let wel op dit laminaat veranderd bij ons elke dag, je dient hiervoor bij ons langs te komen om te bekijken wat wij hebben liggen.