Budget laminaat Sluis

Hallo allemaal ik ben Tom de Vries en ik ben 25 jaar oud. Ik ben een week geleden geslaagd voor mijn HBO opleiding Commerciële economie. Ik heb 4 jaar samen gewoond met mijn kameraden in Sluis. Dit was voor mij altijd al een droom geweest en heb zeker een leuke tijd gehad. Ik heb via het uitgaan hier in Sluis een leuk meisje tegen ontmoet. We zijn nu anderhalf jaar samen en willen graag samen gaan wonen op een mooie laminaat vloer.

 

Een nieuwe baan een nieuwe vloer

Ik heb een baan gevonden bij een commercieel bedrijf in Sluis. Mijn vriendin heeft al bij meerdere bedrijven gesolliciteerd. Nu ik een vast inkomen heb zijn we gaan kijken naar een appartement om in samen te gaan wonen. De oude meubels die ik samen met mijn kameraden had gekocht zijn eerlijk verdeeld en verkocht. Denk daarbij aan laminaat, tv, bank, tafel etc. Mijn vriendin neemt ook niks mee wat ze woont nog bij haar ouders. We moeten dus op zoek naar nieuwe meubels inclusief laminaat en verf. Mijn vriendin heeft de opleiding binnenhuis architect gevolgd. We hebben dus eigenlijk geen advies nodig. Dat vind ik wel prettig.

 

Budget laminaat

We hebben natuurlijk niet  een super groot budget. We zijn net klaar met school. Daarom zijn we op zoek gegaan naar redelijk goedkope meubels. Voor verf en een bank hoeft ik niet lang te zoeken. Hier in Sluis hebben we genoeg kleine woonwinkels en kringloopwinkels. Voor goedkoop laminaat wat een goede kwaliteit heeft moest ik wat langer zoeken. Ik kon niks vinden bij de woonwinkels waar we de bank en accessoires ook hebben gekocht. Mijn vriendin heeft toen een beetje op internet zitten rond kijken en vond de website Beboparket.nl. Dit bleek een bedrijf te zijn die vloeren in allerlei soorten en materialen verkoopt. Op de website vond ik het laminaat spotgoedkoop en geloofde het eerst niet. Vaak zijn deze prijzen gekoppeld aan slechte kwaliteit en service. Er stond een nummer op de website en ik besloot te bellen. Ik kreeg een jongen aan de telefoon die erg behulpzaam klonk. Hij zei dat het beter was als we een keer langs kwamen om zelf te zien hoe de vloeren er uit zien. Dat hebben we gedaan op een vrijdag middag. In de showroom werd van alles verteld over vloeren en laminaat. We kwamen vooral voor het laminaat en daar kregen we een uitgebreide uitleg over.

 

Laminaat met uitstraling

Tot mijn verbazing zag het laminaat er super goed uit. Er werd mij verteld dat Bebo met veel A-merken werkt. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat de prijs kwaliteit verhouding zo goed zou zijn. De service was ook prima in orde. Bebo kan je bestelling bezorgen en leggen. Dit is ideaal voor ons omdat we in Sluis wonen en dat wel een stuk rijden is.

Toen we bij de showroom van Beboparket aan kwamen zagen we dat er nog een winkel naast zit genaamd Bebo tegels. Daar hebben we ook een kijkje genomen. Hier was precies hetzelfde geval: lage prijzen gekoppeld aan een hoge kwaliteit en toch met A-merken. Ze verklaren dit zelf door heel groot in te kopen. Hier werden niet alleen maar tegels verkocht maar ook alles wat met sanitair te maken heeft. We zagen een hele mooie complete badkamer in de showroom met ongeveer dezelfde afmetingen als onze ruimte waar de badkamer komt. We hebben besloten deze badkamer volledig te kopen. Kortom het ritje zeker waard! Goedkoop luxe laminaat Sluis