Eiken visgraat parket vloeren

Het kiezen van een vloer is een belangrijk onderdeel van het inrichten van je ruimte. Door het brede aanbod van verschillende houten vloeren kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Heb je moeite bij het kiezen van de juiste vloer? Kom dan langs bij Beboparket. Wij hebben een breed aanbod aan eiken visgraat parket en houten vloeren en kunnen je goed adviseren voor het maken van de beste keuze.

 

Alles over eiken visgraat vloeren.

Een eiken visgraat parket met een visgraat patroon is erg puur en klassiek. Dit eiken visgraat parket kan ook prima samen met een modern of landelijk interieur. Bij een eiken visgraat parket heb je te maken met stroken eiken hout die tegen elkaar aan worden gelegd, verlijmd op een tussenvloer. Hierdoor creëer je stevigheid en zorg je ervoor dat de vloer zo weinig mogelijk vocht opneemt en daardoor krom trekt.

 

Een eiken visgraat parket is in veel verschillende manieren te verkrijgen.

Denk hierbij aan kleur en afmetingen. Wij kunnen het eiken hout voor je behandelen met olie. Dit zorgt voor de bescherming van je vloer en geeft een mooie glans. Wij werken met een team van ervaren leggers en bezorgen door het hele land. Wij vinden service even belangrijk als kwaliteit en prijs voor eiken visgraat parket.

Visgraat lamelparket