Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Eiken visgraat parket

Het kiezen van een vloer is een belangrijk onderdeel van het inrichten van je ruimte. Door het brede aanbod van verschillende houten eiken visgraat parket vloeren kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Heeft u moeite bij het kiezen van de juiste vloer? Kom dan langs bij Beboparket. Wij hebben een breed aanbod aan houten vloeren en kunnen u goed adviseren voor het maken van de beste keuze.

Ik ga u wat meer vertellen over een eiken visgraat parket vloer.

Een eiken visgraat parket vloer met een visgraat patroon is erg puur en klassiek. Dit eiken visgraat parket kan ook prima samen met een modern of landelijk interieur. Bij een eiken visgraat parket heb je te maken met stroken eiken hout die tegen elkaar aan worden gelegd, verlijmd op een tussenvloer. Hierdoor creëer je stevigheid en zorg je ervoor dat de vloer zo weinig mogelijk vocht opneemt en daardoor krom trekt.

Een eiken visgraat parket is in veel verschillende manieren te verkrijgen.
Denk hierbij aan kleur en afmetingen. Wij kunnen het eiken hout voor u behandelen met olie. Dit zorgt voor de bescherming van uw vloer en geeft een mooie glans. Wij werken met een team van ervaren leggers en bezorgen door het hele land. Wij vinden service even belangrijk als kwaliteit en prijs voor de visgraat parket vloer.

Eiken visgraat parket

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!