Laminaat goedkoop en goed in Terneuzen

Ik ben op zoek naar een mooie laminaat vloer in mijn winkel. Ik heb een goedkope snoepwinkel in Terneuzen. Door de drukte van de stad draai ik steeds meer omzet. Ik merk dat ik dit jaar erg ben gegroeid en wil daarom een tweede winkel openen. Ik wil de winkel die ik nu heb opnieuw inrichten. Naast snoep verkoop ik ook artikelen van Terneuzen. De meeste mensen die hier komen zijn toeristen en willen daarom iets leuks meenemen naar huis. Denk aan artikelen als: shirts, sleutelhangers, mokken en ga zo maar door.

 

Goedkoop snoepgoed

Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Tim Janssen en ben 23 jaar oud. Ik woon in Terneuzen en heb daar dus ook mijn werk. Ik run de winkel samen met mijn vriendin. Wij vonden school maar niks en zijn voor ons zelf begonnen. Nu de zaken goed lopen zijn we plan uit te breiden. Ik denk dat dit een goed plan is aangezien onze eerste winkel als een trein loopt. We verkopen snoep die normaal niet te verkrijgen is in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan Amerikaanse zoetigheid maar ook Aziatische snoep zijn razend populair.

 

Nieuwe laminaat vloer winkel

Voor de eerste winkel willen we graag alles opnieuw inrichten. Steigerhout leek ons een geschikt materiaal hiervoor. We kunnen van steigerhout een mooie balie maken. Je kunt van dit hout ook mooie schappen en tafels maken. Een vriend van me werkt in de bouw en is handig met hout. Hij kan ons helpen met het maken van deze meubels en het leggen van de laminaatvloer. In de nieuwe winkel wil ik dus ook graag een nieuwe laminaat vloer. Ik heb nu gewoon nog een vloer van beton. Toen ik begon met de winkel had ik geen geld voor een mooie vloer. Nu heb ik dat wel.

 

Tweede laminaataankoop

De tweede winkel moet ook in Terneuzen komen. Deze winkel moet gaan lijken op de eerste winkel. Ik heb een pand gekocht dat 2 keer zo groot is en op een toplocatie ligt. De kledingwinkel die daar eerst zat gaat verhuizen. Ik ben erg blij met de locatie, het was een hele investering maar ik weet zeker dat dat het waard is. Bij de nieuwe winkel moet ook natuurlijk ook nieuw personeel worden aangenomen. Twee mensen zou eerst genoeg moeten zijn. Ik ben op zoek gegaan naar laminaat voor de vloeren van de winkels. Ik kon in de buurt van Terneuzen weinig vinden. Een paar winkels hadden goede kwaliteit maar hadden veel te hoge prijzen. Ik heb op internet een beetje rondgekeken en kwam uiteindelijk uit bij Beboparket. Dat is een laminaat vloeren verkoper uit Twente, maar ze bezorgen en leggen door heel Nederland. De prijs kwaliteit was volgens de reviews erg goed. Het viel me op dat vooral de prijs erg laag was. Ik heb even gebeld en een jongedame aan de lijn gehad. Ze heeft me van alles uitgelegd over vloeren en de prijs. Ze zei dat het beter was dat ik langs zou komen en dat ik dan veel informatie over het laminaat kon krijgen in hun verkoophal. Binnenkort ga ik samen met mijn vriendin even langs en daar kopen we het laminaat.

Als alles goed is verlopen met de tweede winkel wil ik graag verhuizen. We wonen nu in een appartement buiten het centrum. We willen graag een grachtenpand in het centrum van Terneuzen. We kunnen onze huidige meubels dan gedeeltelijk meenemen. We willen wel een nieuw bed. In ons appartement ligt nu vloerbedekking. Als ik langs Bebo ben geweest en het laminaat lijkt me wat neem ik ook gelijk wat mee voor mijn nieuwe woning.

Ik had niet verwacht dat ik zoveel succes zou hebben met de winkel. Het openen van een tweede winkel had ik nooit durven dromen en het verhuizen naar een grachtenpand al helemaal niet. Ondanks dat ik mijn school niet heb afgemaakt.