Goedkoop luxe Laminaat Oosterhout

Hallo allemaal ik ben Sjoerd de Graaf en ben 19 jaar oud. Ik heb vorig jaar mijn MBO studie afgesloten door te slagen. Ik deed de opleiding vestegingsmanager groothandel in Oosterhout. Door de MBO opleiding heb ik mijn kameraden ook ontmoet. Mijn hobby’s zijn voetballen en bezig zijn met mijn scooter. Ik heb net mijn auto rijbewijs gehaald en heb een scooter gekocht waarmee ik elk weekend in Oosterhout bezig ben.

 

Goedkope vakantie

Ik ben er nu eerst een half jaar tussen uit. Ik ga samen met twee kameraden een reis door Europa maken. Daarna willen we graag op kamers in Oosterhout. We hebben al gekeken naar een appartement in Oosterhout met een mooie luxe laminaatvloer. We willen daar een HBO opleiding gaan studeren. De opleiding bedrijfskunde in het Engels leek ons interessant. Mijn moeder komt uit Engeland dus ik beheers de Engelse taal redelijk goed. Dit leek me ook een uitdaging.

 

Vloer in woning

Bij een nieuwe woning horen natuurlijk veel meer dingen dan alleen de woning zelf. Denk bijvoorbeeld aan de meubels en misschien wel een tuin. We hebben al gekeken naar een aantal meubels. Omdat Oosterhout zo’n grote plaats is zijn er veel leuke adressen voor goedkope meubels en vloeren. We hebben ook naar een laminaat vloer gekeken. We willen het liefst laminaat omdat dit goedkoper is dan een massief houten vloer. Met de technieken die nu worden gebruikt zie ik haast het verschil niet tussen laminaat en een echte houten vloer.

 

Laminaat zoeken en vinden

 

Nou zou je denken Oosterhout, grote stad maar het vinden van laminaat voor een leuk prijsje in de buurt is zo gevonden. Zo makkelijk blijkt dat niet te zijn. Ik heb gezocht in de regio van Oosterhout maar daar was weinig te vinden voor ons. Toen ik later over heel Nederland keek voor een laminaat vloer vond ik een website genaamd beboparket.nl met aantrekkelijke prijzen. Ze hanteren lage prijzen maar bieden toch kwaliteit en hebben laminaat van de A-merken. Dit is ideaal voor ons als studenten. Toen ik de positieve reviews op internet las werd ik erg blij. Ze leveren ook nog door heel Nederland en hebben een eigen leg service. Dit is handig want zelf zouden we niet weten hoe we zoiets zouden moeten doen.

 

Vloeren en meubels

Naast een laminaat vloer zoeken we ook nog naar een bank, een tafel en een salon tafel. Misschien zou een kastje waar de tv op kunnen zetten ook handig zijn. Daar moeten we nog even over nadenken omdat we nog niet weten of we de tv ophangen of neerzetten. Ons interieur hoeft niet per se gericht te zijn op een stijl. Als het maar gewoon een beetje fatsoenlijk en gezellig er uit ziet.

Voor een salontafel kunnen we naar de kringloop winkel gaan. Dat maakt ons niet zo veel uit. Een bank willen wel graag nieuw kopen. Ik heb samen met mijn ouders gekeken bij een paar woonwinkels. Ik vind zo’n oude Engelse bank erg mooi, alleen wel prijzig dus daar denk ik nog even over na.  Een tafel heb ik nog niet gevonden. We willen graag 2 tafels voor in ons appartement. Een voor in de woonkeuken en een voor in de studeer kamer. Twee kleine tafels zou ook kunnen in de studeer kamer. Toen ik op internet keek zag ik een steigerhouten tafel op de website waar ik ook dat laminaat zag. Ik vond de tafels die ze aanboden erg mooi. Misschien is het een idee om ook een tafel op die website te bestellen. Dat scheelt bezorgkosten en is handig. De winkel waar het goedkope laminaat vandaan komt bezorgt dagelijks laminaatvloeren in Oosterhout