Hatibo laminaat vloeren

Als u opzoek bent naar een nieuwe laminaat of PVC vloer, of als uw huidige houten vloer aan vervanging toe is, dan bent u bij Hatibo aan het goede adres. Via Hatibo vindt u gemakkelijk en snel een vloerenspecialist bij u in de buurt. Bij Hatibo vind u vloeren in alle soorten en maten van verschillende aangesloten bedrijven. Daarnaast helpt Hatibo u graag met tips over het onderhouden en schoonmaken van uw vloer.

Hatibo vloeren is gevestigd in Lisse

 

en heeft meer dan 30 jaar inkoop- en verkoopervaring op het gebied van parket en laminaat vloeren. Hatibo legt ook laminaat voor u. Laminaat is aantrekkelijk voor de meeste mensen. Dit komt omdat laminaat gemakkelijk te reinigen is en het simpelweg stijlvol is. Ook heb je voor een mooie prijs al een vloer van Hatibo. Er zijn veel verschillende soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Bij Hatibo kunt u er voor zorgen om uw laminaat te laten leggen, maar dankzij een stappenplan van Hatibo kunt u de vloer ook gemakkelijk zelf leggen.

Naast laminaat heeft Hatibo ook PVC vloeren.

 

PVC is een van de nieuwste materialen voor een vloer van tegenwoordig. Bij Hatibo kan PVC in zowel harde als weke vorm geleverd worden. Hard PVC wordt geproduceerd in geëxtraheerde vorm, wat ook geldt voor de schuimde variant. De laminaat vloeren en PVC vloeren van Hatibo kennen aantrekkelijke prijzen en zijn te leveren in verschillende kleuren en ontwerpen.

Hatibo kan voor u uw oude vloer verwijderen.

 

Het is belangrijk dat om de oude vloer te verwijderen voor je een nieuwe vloer kan gaan (laten) leggen. Hierdoor wordt er weer een egaal oppervlak gemaakt zodat uw nieuwe vloer netjes kan worden gelegd zonder risico’s voor in de toekomst. Als u uw vloer door Hatibo wil laten verwijderen, leggen of reinigen bent u aan het juiste anders en hoeft u niet te twijfelen om contact met ons op te nemen.
Hatibo laminaat vloeren