Het laminaat voor 2018

Tegenwoordig is het belangrijk om van je huis ook een echt thuis te maken. Dit doe je door je huis in te richten met meubels en accessoires die bij je passen. Je huis moet als een warme deken aanvoelen, alleen zo creëer je een veilige plek waar je jezelf kunt zijn. Een laminaat past perfect in elk interieur. Bovendien is het een betaalbare vloer die ook nog eens bijzonder onderhoudsvriendelijk is. In deze blog lees je meer over de laminaat kleuren die wij verwachten voor 2018.

Het assortiment laminaat

Het assortiment laminaat verandert regelmatig. Ook hier staat de techniek niet stil, zodat laminaat wat betreft kwaliteit en uitstraling steeds perfecter wordt. Daarnaast komen er telkens weer nieuwe vloeren op de markt. De ene zal tijdelijk zijn terwijl de ander een blijver wordt. Zo vind je voor elk interieur en smaak wel een overeenkomstig laminaat.

Wat is laminaat?

Kleur en uitstraling speelt ook een belangrijke rol bij de keuze van het juiste laminaat. De laatste jaren waren de witte interieurs helemaal in, vooral in combinatie met brocante. Toen werden de witte en grijze laminaatvloeren veel verkocht. Daarna kwam het landelijke en industriële helemaal op gang. Stoere donkere vloeren werden een must.

Hét laminaat van 2018

Het laminaat van 2018 wordt steeds meer een mix van oud en nieuw maar dan met een natuurlijk basis. Groen is weer helemaal in, vooral in de wandbekleding. Ook planten mogen weer veelvuldig in je huis. De natuur wordt weer naar binnen gehaald. White-wash houtlook laminaat en een naturel houtlook vloer passen bij deze sfeer. Er is weer kleur in het interieur.

groene meubels

Laminaat met een oude verweerde look, passend bij al dat groen. Houd je van industriële elementen zoals zwart metaal en robuust hout, kies dan voor laminaat met een warm bruine uitstraling. Is het laminaat voorzien van een print van oud hout in een honingbruine kleur? Dan heb je de perfecte match.

grijze vloer

Stoer met een mix van design en landelijk.

Laminaat bij Bebo Parket

Al deze nieuwe vloeren vind je al bij Bebo Parket. In onze verkoophal vind je het hele assortiment laminaat met de nieuwste vloeren. Uiteraard tegen de scherpste prijzen van Nederland. Wij leveren uit voorraad, en beschikken over een bezorg- en legservice. Zo kunnen we dit op een voordelige manier voor je regelen. Wil je meer informatie, kijk dan verder op onze site, bel 0546-750238 of mail ons, info@beboparket.nl.