Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Hoe vlak moet de cementdekvloer zijn?

Controle van de cementdekvloer  Vlakheid Voor de controle van de vlakheid van de cementdekvloer  geldt in principe: hoe kleiner de vloerdelen die gelegd moeten worden, hoe vlakker de cementdekvloer.

Onder klein worden vloerdelen van maximaal 35 cm lengte verstaan. Ook dient de cementdekvloer  in principe vlakker te zijn als het parket verlijmd wordt en niet zwevend wordt gelegd. Egaliseren en hoogteverschillen Indien de cementdekvloer  hoogteverschillen heeft, dienen deze geëgaliseerd te worden. Dit kan met een egaliseermiddel of met een houtachtige tussenvloer, zoals spaanplaat of multiplex. Na de egalisering mogen de volgende maximale hoogteverschillen blijven bestaan: Hierboven staan de maximale hoogteverschillen. Van dit schema dient te worden afgeweken indien in deze legvoorschriften andere eisen vermeld staan voor een specifieke vloer. Locatie van de metingen De gehele vloer moet worden gecontroleerd op hoogteverschillen.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!