Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Houten vloer op Fermacell vloeren

De laatste jaren worden fermacellvloeren veelvuldig toegepast in de renovatiebouw, omdat deze vloeren voldoen aan de geluidsreductie-eisen in appartementen. Deze vloeren hebben echter ook een aantal nadelen. Het oppervlakte van de fermacellvloer is zeer dicht. Dit kan hechting bemoeilijken. Bijzonderheden: De gehele fermacellvloer dient machinaal opgeruwd te worden met een polijstmachine korrel 24. Aansluitend moet het stof met een stofzuiger worden opgezogen (niet vegen of borstelen). Vocht mag zich niet in verbinding kunnen stellen met fermacellvloeren. Ook dient het stof voordat je gaat lijmen gebonden te worden. Daarom dient een fermacellvloer te allen tijde te worden voorzien van een primerlaag. Let op: Fermacellvloeren mogen nooit voorzien worden van een vochtscherm.

Verlijming kurk of parket op fermacellvloer

De verlijming van parket of kurk op een fermacellvloer dient bij voorkeur uitgevoerd te worden met een PU-werkwijze. Voordat een parket- of kurkvloer wordt aangebracht, moet onderzocht worden of het totale oppervlakte mechanisch is opgeruwd en het stof is afgezogen. Indien aan deze eisen is voldaan, moet de primerlaag aangebracht worden en kan het parket of kurk met een watervrije lijm gelijmd worden. Voor de primerlaag kan gebruikgemaakt worden van Lecol PU-235 (minimaal 3 uur droogtijd). Voor spaanplaatbroodjes, mozaïekparket of de parketlaag dient gebruikgemaakt te worden van PU-225 of PU 230 of PU 260 (minimaal 24 uur droogtijd).

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!