mud koetshuis vloeren (3)
mud koetshuis vloeren (5)mud koetshuis vloeren (6)mud koetshuis vloeren (7)mud koetshuis vloeren (8)mud koetshuis vloeren (9)mud koetshuis vloeren (10)mud koetshuis vloeren (2)mud koetshuis vloeren (4)mud koetshuis vloeren (3)

Oude mud Koetshuisvloer

Een koetshuis is een bijzondere plek. Zo is een oude koetshuisvloer ook erg bijzonder. Het is eeuwenlang belopen door de mensen voor onze tijd. Een oude mud koetshuisvloer is met passie gerestaureerd om zijn nieuwe eigenaar weer jarenlang plezier te doen. Wanneer u op zoek bent naar een prachtige, karakteristieke oude mud koetshuisvloer bent u bij Bebo Parket aan het juiste adres.

Koetshuisvloeren van antiek eiken

Antiek eiken koetshuisvloeren zijn vloeren met een verleden. Eiken is een zeer sterk houtsoort waardoor de koetshuisvloeren eeuwen lang mee kunnen gaan. De antiek eiken vloeren zijn afkomstig van oude koetshuizen uit veel verschillende gebieden. Doordat de koetshuisvloeren eeuwen oud zijn en jarenlang zijn belopen, vindt u een sfeervolle, authentieke houten vloer terug.

Oude koetshuisvloeren herstellen

De oude koetshuisvloeren zijn dankzij het sterke eiken hout goed te herstellen. De houten vloeren worden naar onze fabriek getransporteerd waar wij ze klaar maken voor een nieuwe eigenaar. De antieke eiken houten vloeren worden grondig nagekeken op gebreken en ongemakken, herstelt en na behandeld.

Koetshuisvloer nieuwe eigenaar

Wanneer de oude koetshuisvloer volledig hersteld is, is hij klaar voor zijn nieuwe eigenaar. De koetshuisvloer heeft door de eeuwen heen een uniek karakter gekregen, en dat is ondanks het herstellen behouden gebleven. Het heeft een karakter dat op geen iedere andere manier te verkrijgen is.