Mozaïek parket

Mozaïek parket kan je herkennen aan de haaks verlijmde blokjes. Het is een karakteristieke legwijze dat een unieke uitstraling creëert. Naast een mooie uitstraling is mozaïek parket ook nog eens erg praktisch en kent het vele voordelen. Bekijk mozaïek parket bij ons in de showroom of vraag onze medewerkers naar meer informatie!  Houten vloeren koopt u goedkoop bij Bebo Parket en worden aan huis bezorgd, bekijk ons assortiment!

Wat is mozaïek parket?

Mozaïek parket van Bebo Parket

Mozaïek parket is parket dat in blokken wordt gelegd. Hierdoor krijgt het een mozaïek patroon. Mozaïek parket is een goed en betaalbaar alternatief voor vloeren in grote openbare ruimtes en bedrijven. Het heeft karakter en creëert een unieke uitstraling in iedere ruimte. Mozaïek parket is in verschillende patronen te leggen.

 

Voordelen van mozaïek parket

  • Werkt niet of nauwelijks
  • Afwerking naar keuze
  • Minimaal loopgeluid, stille vloer
  • Uit te bereiden bij bijvoorbeeld aanbouw
  • Lange levensduur

Leggen van mozaïek parket

Mozaïek parket wordt meestal in blokpatroon gelegd. De blokken liggen om en om waardoor er een blokpatroon wordt gevormd. Deze blokken worden volledig verlijmd op de ondervloer, in tegenstelling tot tapis en bourgogne parket. Dit komt omdat elk strookje een kleine afmeting heeft en daardoor niet extra verlijmd hoeft te worden. Na het leggen wordt mozaïek parket geschuurd, gestopt en afgewerkt.

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek