Visgraat parket

Tegenwoordig zijn visgraat parket planken verkrijgbaar in zowel lange als korte planken. De structuur van een visgraat parket vloer zorgt voor een rijke en authentieke uitstraling in uw woning. U kunt kiezen voor een verouderd parket of klassiek en de planken kunnen in elke gewenste kleur worden afgewerkt. Meer informatie over de visgraat houten vloer wordt in de volgende alinea’s besproken.

Wat is een visgraat parket?

Visgraat parket van Bebo Parket

Een visgraat parket gaat over planken met een eiken structuur. Deze planken worden vaak in een v-vorm gelegd. De visgraat parket vloer werd tientallen jaren geleden gelegd in woningen en is eigenlijk nooit uit de tijd geweest, een tijdloze keuze! Tegenwoordig wordt het visgraat gelegd in een meer moderne stijl. Niet alleen worden de vloeren gelegd in grote woningen zoals vroeger, maar ook in kleine woningen en bedrijfspanden.

Uitstraling van visgraat parket

Visgraat vloeren zijn in verschillende soorten verkrijgbaar, bijvoorbeeld de traditionele massief eiken visgraat vloeren of juist de duo plank visgraat parket vloeren. Beide parket vloeren kunnen worden gebruikt voor de visgraat vloer en zorgen voor een levensduur van tientallen jaren. Daarnaast kunt u kiezen uit een band of een bies. De verschillende mogelijkheden zorgen ervoor dat de vloer altijd aansluit op uw wensen.

Het leggen van visgraat parket

Een visgraat parket vloer heeft een mooie uitstraling, maar is niet eenvoudig zelf te leggen. Door de speciale structuur van een visgraat parket, is veel kennis nodig om de vloer kundig te leggen. U kunt hiervoor bijvoorbeeld gebruik maken van een legservice. De professionele leggers leggen uw vloer vakkundig, zodat de visgraat vloer goed in uw woning komt te liggen.

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek