Visgraatvloer

Op zoek naar een visgraatvloer? Deze klassieke vloer die vroeger veel gebruikt werd, is hedendaags nog steeds populair. Al sinds de gouden eeuw wordt deze vorm van vloeren leggen gebruikt. Een visgraatvloer zorgt voor sfeer en karakter in uw woning. In ieder interieur is een visgraat vloer de blikvanger van elke ruimte. Bebo Parket biedt diverse houten visgraat vloeren en daarnaast kan het ook in dit prachtige patroon door Bebo Parket gelegd worden.

Tafels-Xam-048

Wat is een visgraat vloer?

Een visgraat vloer bestaat uit houtstroken. Deze stroken worden tegen elkaar aangeduwd en verlijmd op een harde ondervloer. Dit zorgt ervoor dat de vloerdelen stevig op hun plaats blijven. De houten– of parket stroken zijn in verschillende breedtes, diktes en lengtes te verkrijgen voor elke gewenste uitstraling. Ook is een visgraatvloer mogelijk in combinatie met vloerverwarming.

Afwerking en onderhoud

Een visgraat parketvloer is zeer mooi en dat wilt u natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. Daarom is het belangrijk dat de visgraatvloer goed afgewerkt wordt om deze te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De vloer kan namelijk op bepaalde plekken gaan slijten wanneer deze niet goed onderhouden wordt. Een goede afwerklaag en een goed onderhoud is daarom uiterst van belang. Veel belopen plekken kunnen behandeld worden met een speciale onderhoud set, speciaal voor houten- en parketvloeren.

3
2
Kom naar de fabriek
Neem contact op met Bebo Parket