Massieve kasteelvloeren leggen

 

Bij Bebo parket werken we met erkende vloeren leggers. Wij kunnen dus ook een massieve kasteelvloer bij u leggen. In onze fabriekshal kunt u de grenen vloer uitkiezen die u graag wilt hebben. Tevens ziet u hier bij ons showborden met diverse afwerkingen wat betreft  naturel  of een kleur afwerking in olie of beits. Wij hebben kasteelvloeren in twee uitvoeringen. Wij hebben een a-kwaliteit, deze vloer is volledig gestopt en geschuurd . Verder verkopen we een declase, deze vloer kan open noesten bevatten of scheurtjes. Deze laatste vloer is een rustieke vloer.

U kunt deze vloer op twee manieren laten leggen.

 

Wij kunnen de vloer zwevend voor u leggen met behulp van een ondervloer. Op een houten ondergrond wordt dan gebruik gemaakt van viltplaten want deze werken egaliserend. Wilt u op een houten ondergrond verlijmen dan moet de vloer eerst geegaliseerd worden met platen die op de houten ondergrond gespijkerd wordt. Is de ondergrond egaal dan kan de vloer ook volledig verlijmd worden.Dit gebeurt met een elastisch lijm. De betonvloer moet dan een dag van te voren eerst in de primer worden gezet. Op deze manier krijgt u een betere hechting.

Wij adviseren om een massieve kasteelvloer volledig te verlijmen, om zo het werken van de vloer tot een minimum te beperken.

Wij kunnen over het algemeen binnen een termijn van een week tot veertien dagen een vloer bij u leggen. Wij rekenen geen voorrij kosten. Het aantal te leggen m2 bepaalt hoe lang het leggen duurt. Wij streven er echter naar om dit binnen een dag te realiseren.

Massieve kasteelvloeren leggen

Massieve kasteelvloeren leggen