Junckers Parket

Junckers parket is het perfecte parket voor het gebruik in uw woonruimte. Junckers parket is te vinden in Wageningen. Bent u opzoek naar parket voor uitbereiding van uw huidige vloer of wilt u graag een volledige nieuwe vloer, dan bent u bij Junckers op het juiste adres. Het parket van Junckers is gemakkelijk te leggen en daardoor ook gemakkelijk uit te bereiden of te verhuizen. De vloeren van Junckers zijn in vele verschillende soorten te verkrijgen zoals onder andere Classic, Harmony, Variaton Junckers vloerdelen, losse clips en onderhoudsmiddelen voor de zelf legger en ervaren leggers.

Het parket van Junckers is te verkrijgen in veel verschillende prachtige houtsoorten.

 

Deze houtsoorten hebben elk zijn eigen unieke karakter. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een lichte Scandinavische Ash met een gouden tintje of een exotische donkere houtsoort. Bij Junckers Parket heeft u vele mogelijkheden. De vloeren van Juncker worden onderscheiden in verschillende collecties zoals de collectie Original, Luxury, Desing, Engineer en Patroon.

De voordelen van de vloeren van Junckers Parket

 

is dat het gegarandeerd van een goede kwaliteit is. Deze vloeren zijn geschikt voor een vloerverwarming. Ook zijn de vloeren van Junckers tegen allergieën. Daarnaast blijft de vloer in alle tijden mooi. Hij is tijdloos, heeft kwaliteit en is simpelweg praktisch. Met de vloeren van Junckers wordt de kwaliteit van uw huis of appartement verhoogd.

Het onderhouden van deze vloeren

 

is erg gemakkelijk met de reiniging set en onderhoudsinstructies om uw hardhouten vloer het langst mee te laten gaan. Daarnaast is Junckers milieu bewust en besteedt veel aandacht aan duurzaamheid. Door het ruime assortiment en de milieubewuste onderneming maakt het Junckers een wereld topmerk. De vloeren van Junckers zijn ieder voor zich anti- allergie, slijtvast en erg duurzaam. Zo kunt u uw leven lang genieten van uw prachtige Junckers vloer.

Junckers Parket

Junckers Parket