Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Kleurverschil

Hoe komt het dat er kleurverschil ontstaat. Het komt soms voor dat er toch kleurverschil is op de vloer, een reden kan zijn dat het komt door een nalevering van een bepaald soort plank, of omdat de uv-stralen de vloer hebben verkleurd. Vaak komt het door het hangen van textiel, ook wanneer het textiel niet in de zon hangt is het al vatbaar voor verkleuring. Mocht u graag willen weten of uw product vatbaar is voor kleurverschil, dan is ons advies om in de winkel het prijskaartje te raadplegen met de kleurgarantie, welke aan de staal vastzit.

Licht echtheid

Ook wij kunnen u niet de 100% garantie geven bij een lichtechtheid van schaal 8 dat deze absoluut niet gaat verkleuren. Polyester staat bekend als product wat niet verkleurd, maar dit baseert op een misverstand omdat er wel honderden soorten polyester zijn en de ene soort zal minder of zelf helemaal niet verkleuren, maar de andere soort polyester kan bij de minste uv straling al een kleurverschil vertonen. Mocht u stoffen hebben waar een kleurverschil in is ontstaan dan raden wij u aan om een klein stukje van deze stof op te sturen naar de leverancier, zodat wij bij onze voorraad kunnen nagaan of er nog eenzelfde kleur op voorraad is of dat wij een stof kunnen bijpassen welke nagenoeg voldoet aan uw kleur en deze rol eventueel voor u te reserveren.

Goed kleurend

Wat de klant in vele gevallen wil is goedkoop uit zijn en stoffen aanschaffen van meerdere hoogtes. Bij nieuwe bestellingen kan het zijn dat er kleurverschil aanwezig is wanneer de coupages niet van dezelfde rol afkomen. Bij wit zal dit risico minimaal voorkomen, maar bij overige kleuren zal dit een ‘zogenaamd gevaar’ kunnen zijn. Het advies is om aan de leverancier door te geven dat de bestelling goed kleurend moet zijn en naar de klant toe moet duidelijk worden gecommuniceerd dat bij verschillende hoogtes de coupages van verschillende rollen uit een andere productie komt, om misverstanden hierover te voorkomen.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!