Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Grijze kurkvloeren

Bij het inrichten van onze leef- en werkomgeving houden we rekening met verschillende aspecten. Denk aan gezondheid, duurzaamheid, comfort, gebruiksgemak, veiligheid en betaalbaarheid. Als het gaat over de vloerbedekking kunnen we wel stellen dat kurkvloeren er, wat deze aspecten betreft, positief uitspringen. Geen wonder dus dat deze kurkvloeren momenteel volop in de belangstelling staan. Nu is niet alleen de keuze van het soort vloerbedekking van belang. Ook de uitstraling die de vloer op de omgeving heeft telt mee. De kleur is in de uitstraling van de kurkvloer het eerste dat opvalt. Kurk is verkrijgbaar in talloze kleuren. Een heel goed toepasbare kleur is de grijze kurkvloer.

Wat doet een grijze kurkvloer voor uw interieur
Kleur heeft een grote invloed op hoe we een ruimte beleven. Sterker nog, met slim kleurgebruik kunnen we ons gevoel voor de afmeting van een ruimte om de tuin leiden. Zo lijkt over het algemeen een licht oppervlak groter dan een donker oppervlak. Omdat grijs een mengeling is van o.a. wit en zwart is dit de perfecte kleur om mee te werken. In een beperkte ruimte kan een lichte grijze kurkvloer ervoor zorgen dat het vloeroppervlak als veel groter wordt ervaren. Zeker als we de plinten in dezelfde kleur als de vloer nemen. Bij een groot vertrek kan een donkergrijze kurkvloer een goede keuze zijn om op die manier het kolossale van het vertrek te veranderen in een knusse, behaaglijk aanvoelende ruimte. Dit spelen met licht en donker maakt dat de grijze kurkvloeren zo gewild zijn.

De kleur grijs wordt soms geassocieerd met saai. Niets is minder waar, de grijze kurkvloer is daarvan het bewijs. Deze vloer laat zien dat grijs juist een hele veelzijdige, mooie en neutrale kleur is die in verschillende interieurstijlen toegepast kan worden. Een grijze kurkvloer is te combineren met alle andere kleuren. Wist u dat er wel vijftig verschillende soorten grijs bestaan, van mooie koele tinten grijs tot zachte warme kleuren en alles wat daartussen zit. Een grijze kurkvloer staat niet alleen prachtig bij de Scandinavische kleuren, die eruitzien alsof ze door de zon gebleekt zijn, maar kan ook door haar neutrale uitstraling het oog juist richten op een bijzonder meubel of decorstuk. Hiernaast kan het ook de nadruk laten vallen op de fraaie lijnen van de bouwstijl van het vertrek. De industriële woonstijl maakt dankbaar gebruik van grijze kurkvloeren.

De vele verschillende soorten grijze kurkvloeren
De keuze in diverse soorten grijze kurkvloeren heeft niet alleen te maken met de vele verschillende tinten grijs die er zijn, maar ook met de manieren van verwerking van de kurk korrels. Kurkplaten geperst van grove tot fijnere kurk korrels leveren na het verven kurk platen met totaal verschillende structuren op. Daarnaast zijn er tegenwoordig kurk vloeren die voorzien zijn van een fotokopie die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Hierdoor zijn er naast de traditionele kurkvloeren ook een ongelooflijk aantal kurkvloeren met de uitstraling van verschillende houtsoorten en natuursteen zoals bijvoorbeeld leisteen en marmer, beton of metaal. Als dergelijke vloeren met kleur bewerkt worden levert dat prachtige grijze kurkvloeren op met alle voordelen die de eigenschappen van kurk vloeren hebben. Dit terwijl u geniet van de uitstraling die het best bij uw interieur en smaak past!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!