Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Wicanders kurkvloeren

Wicanders is wereldwijd marktleider op het gebied van kurkvloeren. Zij nemen de natuur als uitgangspunt voor een betere toekomst. Hierdoor ontwikkelt Wicanders vloersystemen die het welzijn bevorderen zonder daarbij het milieu aan te tasten.

Wicanders is vertegenwoordigt in meer dan 55 landen.

Door haar internationale assortiment en merken is het bedrijf over de hele wereld bekend als innoverende producent van kwalitatief hoogwaardige, grensverleggende vloersystemen.Wicanders heeft een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van hoge kwaliteitsnormen en unieke, comfortabele vloersystemen. Het assortiment is afgestenmd op de nieuweste interieurtrends en is toepasbaar in zowel de woningmarkt als in commerciële marktsectoren. Wicanders kent een exclusieve productie, gebaseerd op de kurk technologie (Corktech) en komt daarmee in 55 landen de behoefte van de consument tegemoet.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!