Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Witte kurkvloeren

De wens van een mooie kurkvloer is zeer begrijpelijk als we kijken naar de vele voordelen die een kurkvloer biedt. Een witte kurkvloer heeft de rust van een stille vloer. Daarnaast het genot van een warme vloer. En het allerbelangrijkste, het hebben van een, voor het lichaam, gezonde vloer. Bij gezondheid moeten we dan denken aan het elastische, verende vermogen van de kurkvloer. Dit vermogen zorgt ervoor dat de gewrichten en de rug zoveel mogelijk worden ontzien. Ook heeft de vloer antimicrobiële en antistatische eigenschappen. Toch blijft ook de uitstraling van de vloer een grote rol spelen bij de vraag welke vloerbedekking we uiteindelijk kiezen. Bij kurk was jarenlang alleen het aanblik mogelijk van de prachtigste natuurlijke kurkkleuren en structuren. Dat is tegenwoordig heel anders en lijken de mogelijkheden van kurkvloeren wel eindeloos. Laten we kijken naar witte kurkvloeren.

Wit in allerlei kleuren

Er wordt wel gezegd dat wit officieel geen kleur is, maar toch is het een van de belangrijkste elementen in ieders interieur. Of het levert de hele basis, of het dient als contrast in verschillende kleuren combinaties. Als we kiezen voor een witte kurkvloer hebben we een geschikte basis om ons interieur verder naar wens in te richten. De kleur wit komen we bij de kurkvloeren tegen in allerlei schakeringen. Zuiver-wit, crème-wit, papyrus-wit, antiek-wit en nog veel meer. Niet alleen de kleurschakering van het wit speelt een rol, ook de textuur van de kurkvloer en de licht inval op de kurkvloer zijn bepalend hoe de witte kurkvloer er uiteindelijk uit gaat zien in de ruimte.

Waarom een witte kurkvloer

Voor we een beslissing nemen moeten we ons eerst afvragen, wat willen we met een witte kurkvloer bereiken. Wit is een kleur die staat voor reinheid, zuiverheid, rust. Wit is ook een kleur die een gevoel van ruimte geeft. Verder wordt wit meestal ervaren als neutraal en naturel. Het zal duidelijk zijn dat een witte kurkvloer in een beperkte ruimte, zeker in combinatie met hoge witte plinten een vergrotend effect kan hebben. In een toilet en badkamer en keuken versterkt een witte kurkvloer het gevoel van hygiëne, zonder dat het een steriele uitstraling hoeft te hebben. Een perfecte keuze als we bedenken dat een goed afgewerkte kurkvloer water dicht is, warm aanvoelt, geluiddempend is, schimmel werend en antimicrobieel is. Ook de slaapkamer kan profiteren van een witte kurkvloer, omdat deze ruimte gebaat is bij een vloer die zuiverheid en rust uitstraalt. Het neutrale en naturelle karakter van een witte kurkvloer is een perfecte achtergrond waartegen mooi meubilair of een decorstuk de aandacht krijgen die ze verdienen. Dit maakt een witte kurkvloer vaak een uitstekende keus voor een woonkamer of andere ruimte waar veel zorg is besteed aan de inrichting.

Een ongelofelijke keus in witte kurkvloeren

De keuze aan verschillende witte kurkvloeren wat uitstraling betreft is verbazingwekkend. Er is een gladde effen wit gekleurde kurkvloer te koop, maar ook witte kurkvloeren waar, in meerdere of mindere mate, de structuur van het kurkfineer door schemert. Aangezien kurk een natuurproduct is zorgt dit ervoor dat elk van deze witte kurkvloeren uniek is. Ook zijn er tegenwoordig witte kurkvloeren verkrijgbaar met de uitstraling van een houtenvloer. Niet van echt te onderscheiden en verkrijgbaar in een decor van verschillende houtsoorten. Hetzelfde geld voor witte kurkvloeren met verschillende natuursteen decors. Kortom voor iedere woonstijl is er wel een passende witte kurkvloer die het interieur verrijkt met haar prachtige uitstraling.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!