Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Zwarte kurkvloeren

Bij iedereen is het wensenlijstje betreft soort vloerbedekking anders. In de ene situatie wil je graag een vloer die nauwelijks onderhoud vergt, terwijl een andere situatie vraagt om een stille vloer. Ook de vragen of een vloer warm aanvoelt, waterbestendig is, geen schadelijke stoffen uitstoot, slijtvast is, ecologisch verantwoord is kunnen meespelen bij het maken van een keuze. Tenslotte mogen we ook het budget niet vergeten.

Een kurkvloer kent wat deze praktische vragen betreft alleen maar positieve antwoorden. Toch is een kurkvloer meer dan dat. De vloer is de basis die de schoonheid van het interieur moet versterken. De achtergrond waartegen meubels, kleuren en de ruimtebeleving zich van hun beste kant moeten laten zien. Vaak wordt er gedacht dat een kurkvloer van naturel bruine tinten zal zijn. Niets is minder waar. De moderne kurkvloeren zijn leverbaar in talloze kleuren. Momenteel zijn vooral de stijlvolle zwarte kurkvloeren erg gewild.

Zwarte kurkvloeren geschikt voor elke ruimte

De uitstraling van een zwarte kurkvloer past in iedere ruimte. In de badkamer zorgt de zwarte kurkvloer, in combinatie met lichte wandbekleding en bad meubilair, voor een aangename warme vloer die rust en luxe uitstraalt. Op dezelfde manier kan een zwarte kurkvloer in bijvoorbeeld kantoren meewerken aan een rustige, prettige werkomgeving. Wie in de woonkamer een zwarte kurkvloer weet te combineren met rijke materialen zoals marmer, perzen, velours en goudkleurige accenten, creëert een woonruimte in de trendy stijl van het ‘new classic’. Voor de liefhebbers van de stoere robuuste industriële woonstijl zijn de zwarte kurkvloeren ook een perfecte keuze.

De vele mogelijkheden in soorten zwarte kurkvloeren

De keuze binnen zwarte kurk vloeren zal je verbazen. Allereerst is er natuurlijk de effen zwarte kurkvloeren die het reliëf van de kurk soort nog laten doorschemeren. Deze zwarte kurkvloeren kunnen gelegd worden als een strakke, gladde vloer, of het kurk heeft de vorm van een tegel of plank. Deze vorm komt door de afmeting en doordat ze voorzien zijn van een V groef.

Daarnaast zijn er, door gebruik te maken van de modernste productiemethodes, volop bedrukte zwarte kurkvloeren met een zeer hoge digitale resolutie. Deze zijn niet meer te onderscheiden van echt hout, natuursteen of beton. Dit geeft de mogelijkheid toch te genieten van de voordelen van een kurkvloer, terwijl u meer houdt van de aanblik van bijvoorbeeld een parketvloer. Hiermee zijn de mogelijkheden voor een zwarte kurkvloer eindeloos. Er is voor iedereen wat wils op het gebied van zwarte kurkvloeren. Er zijn erg veel verschillende houtsoorten die ieder een eigen donker lijnenspel van nerven en noest laat zien. Daarbij opgeteld de vele soorten donkere natuursteen en beton. Er is keuze genoeg!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!