Laminaat aanbieding Weert kopen

Hallo allemaal, ik ben Joep Hulskotte. Ik ben 32 jaar oud en ben net gestart als zelfstandig ondernemer. Mijn hobby’s zijn fietsen en naar voetbal kijken. Ik heb een seizoenkaart voor Ajax in Weert. Ik ga altijd samen met een paar vrienden en doe dit nu al 6 jaar. Ik heb nog bijna geen thuiswedstrijd gemist. Naast mijn grote liefde voor Ajax Amsterdam, heb ik ook nog een andere hobby: fietsen. Mijn vader is vroeger fietsenmaker geweest en heeft me alles geleerd over een fiets. Ik was vroeger als kind een wielrenner. Ik heb zelfs een tijdje professioneel gewielrend. Ik wil niet opscheppen maar als ik door was gegaan zou ik nu misschien wel een professioneel wielrenner zijn geweest. Ik heb op gegeven moment een ongeluk gehad op me fiets. Ik ben toen een hele tijd geblesseerd geweest en kon dus niet fietsen. Toen ik uiteindelijk weer mocht fietsen ging het maar niet en kon ik niet meer mee komen met de top. Ik moest dus wel stoppen en dat vond ik erg jammer.

 

Verkoper van laminaat of fietsen

Mijn vader vertelde mij dat als het wielrennen niks zou worden ik als fietsenmaker of vloeren verkoper van laminaat en houten vloeren moest gaan werken. Dit leek me erg leuk maar ik heb het uiteindelijk toch niet gedaan. Ik merk dat mensen steeds meer thuis zelf doen. Ik besloot daarom om een groothandel in fietsen en de onderdelen hiervan te beginnen. Ik verkoop niet alleen op de zakelijke markt maar ook aan particulieren. Dit doe ik ook in een fysieke winkel in Weert. In de deze stad fietst iedereen omdat dat gewoon veel leuker en effectiever is dan de auto. Je kan jezelf veel makkelijker vervoeren met een fiets. Mijn assortiment is erg groot en breed. Bij mij kun je ook oude fietsen inruilen met een studentenvoordeel. Als de zaken goed lopen zou ik een fietsenmaker kunnen inhuren en bij de winkel een fietsenmaker te doen.  

Ik ben ook een groothandel en ben dus actief op de zakelijke markt. Ik heb ervoor gekozen om ook internationaal te gaan verkopen. Dit doe ik omdat het fietsland Nederland is, dat vind de hele wereld. Mensen die een fiets willen kopen doen dit liever uit Nederland dan uit een of ander productie land. Een Nederlandse fiets is gewoon een heel mooi product.

Ik ben net gestart dus heb nog niks van deze plannen waar kunnen maken. Ik heb al wel een pand gekocht waar de fysieke winkel en het magazijn komt. Ik zoek nog een pand het liefst ook in Weert waar ik het kantoor kan maken. Voor die fysieke winkel heb ik nog alles nodig. Denk hierbij aan een laminaat vloer, een balie, schappen etc. Ik wil graag een laminaat vloer omdat deze een lange levensduur hebben, er mooi uit zien en in verhouding met andere vloeren goedkoper zijn. Ik kan laminaat haast niet meer onderscheiden van echt hout. Een balie wil ik graag laten maken van steigerhout. Dit geeft een natuurlijke uitstraling.

 

Laminaat besteld in Vriezenveen en bezorgd in Weert

Als ik een geschikt pand vind in Weert waar mijn kantoor kan worden gevestigd, ga ik op zoek naar een leuk huis of appartement. Voor dat appartement heb ik ook nog het een en ander nodig, ook laminaat. Ik zat er dus over na te denken om gelijk laminaat voor mijn woning er bij te bestellen. Ik heb trouwens laminaat besteld bij een heel leuk bedrijf in Vriezenveen. Beboparket heet het. Ik bekeek de reviews en die waren meer dan goed. De prijzen van het laminaat waren laag maar ik dacht dat het zou liggen aan de kwaliteit die dan slecht zou zijn. De reviews zeggen anders dus ik ben erg benieuwt naar de kwaliteit. De service is in ieder geval al goed. Ze kunnen de vloeren gewoon komen leveren en leggen, ook hier in Weert leggen ze laminaat.