Laminaat kopen in Venray

Ik ben Bas van Vlijmen en ben 52 jaar oud. Ik woon in Venray. Wat mij betreft de mooiste en gezelligste stad van Nederland. Ik ben hier geboren en getogen en ga hier nooit meer weg. Ik ben horecaondernemer. Ik run zo’n 11 restaurants, cafés en lunchrooms met alle maal een mooie laminaat. Ongeveer 25 jaar geleden ben ik begonnen met 1 café in de buurt van mij oude woonwijk. Wat als hobby begon werd steeds serieuzer. Ik moest echt gaan inkopen en kijken naar de prijzen. Ik heb toen besloten om nog een café te openen, maar dan gericht op een heel andere doelgroep. Nadat dit café ook goed liep heb ik besloten om mijn eerste restaurant te openen. Niet een heel chique restaurant maar een soort café brasserie. Een half jaar later opende ik een lunchroom en die liep ook als een trein. Ik ben dus actief horecaondernemer en super druk.

 

Vernieuwing laminaatvloer in Venray

Ik vind dat het tijd is om wat dingen aan te pakken en te vernieuwen. Om te beginnen de laminaat vloer. De vloer is er nu echt wel doorheen bij meer dan de helft van de panden. Ik ben daarom op zoek naar een nieuwe laminaat vloer. Niet alleen maar 1 vloertje dus maar een hele grote partij. Ik ben op zoek geweest naar aanbieders in de buurt van Venray. Maar kon niet echt wat vinden. Ik heb een grote partij nodig dus ben gaan kijken naar de zakelijke markt voor ondernemingen. Daar kwam ik op de vloeren groothandel Beboparket uit. Dit is een bedrijf uit Twente die vloeren voor een lage prijs verkopen tegen een hoge kwaliteit. Ze hebben veel keus uit laminaat vloeren blijkt op de website. Ik wil graag een laminaat vloer in de restaurants die puur voor het dineren zijn. Ik wil dat de vloer daar er mooi in ligt en bijvoorbeeld niet krom trekt. Voor de andere cafés, brasseries en lunchrooms wil ik graag een massief houten vloer. Daar maakt het niet uit als de vloer een beetje krom trekt of beschadigt. De grootste doelgroep voor deze eetgelegenheden zijn toch de studenten van Venray.

 

Ik wil binnenkort een heel nieuw iets opzetten. Mij leek het leuk om een soort discotheek te maken hier in Venray. Maar dan geen gewone grote discotheek. Nee, het word een skihut! Een echte ski hut lijkt mij een super goed en origineel idee. Ik heb al een stuk gevonden waar ik deze kan laten bouwen. Ik wil dat het echt zo’n Oostenrijkse skihut wordt met veel hout erin verwerkt. Nou zoek ik daar dus ook nog een vloer voor. Ik heb werkelijk geen idee welk hout er moet worden gebruikt voor de vloer. Wat ik wel weet is dat ik geen laminaat moet gaan gebruiken. De vloer heeft heel wat te verduren met al die springende studenten erop. Een massief houten vloer moet het wel zijn die ruw is. Misschien laat ik hem wel expres een beetje bijschaven zodat de vloer er gebruikt uit ziet net zo als in Oostenrijk. Ik denk dat dit hele skihut idee echt een succes gaat worden. Ik hoop dat de jeugd uit Venray het wat vinden. Aan de naam zou het niet liggen. Ik merk dat de naam van mijn horeca ondernemingen steeds bekender word. Als ik dezelfde naam voor de skihut gebruik moet het goed komen.

Ik had niet verwacht dat ik met dat ene cafétje zo’n groot succes kon bereiken. Wat begon als een hobby is veranderd naar een droom baan. Mijn lievelingscafé blijft mijn eerste en hier drink ik soms samen met mijn kameraden nog wel eens pilsje. Net zo als 25 jaar terug op de laminaat in Venray.