Aubry laminaat verhuisbare vloeren

Aubrey vloer is een aangename vloer. Het voordeel van deze vloer is dat de vloerdelen gemakkelijk en snel geplaatst kunnen worden. Daarnaast is de vloer verhuisbaar, waardoor verhuizing of latere uitbereiding mogelijk is. Deze vloer gaat dus uw leven lang mee! Het is gemakkelijk zelf te leggen en dankzij de legklare afwerking heeft u nauwelijks nazorg. Uw vloer hoeft niet onnodig lelijk te worden door spijkers en daarnaast vind er geen kleurverschil meer plaats dankzij gestopte spijkergaatjes. Als u een flexibele en gemakkelijke vloer wenst, dan is Aubrey een perfecte keuze.

 

Aubrey verhuisbare vloeren werking

 

Hout is een natuur product en normaal gesproken geldt de regel dan dat laminaat kan uitzetten of krimpen. Bij Aubrey laminaat hoeft u zich daar geen zorgen om te maken omdat verkrimping of uitzetting nauwelijks optreedt. Dankzij de structuur van verschillende lagen waaruit het laminaat bestaat, verandert hij niet bij een wisselend klimaat of een andere omgeving. Aubrey laminaat blijft dus zoals hij gelegd is en werkt vrijwel niet. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw houten vloer!

Aubrey verhuisbare vloeren opbouw

Dankzij het materiaal en de opbouw waaruit Aurbey laminaat bestaat, maakt het zich uniek. De opbouw bestaat uit een toplaag, tussenlaag en een tegenfineer. Het laminaat bestaat dus uit een drie-laags systeem. Dit onderscheid zich van andere gelaagde laminaatsoorten die vrijwel altijd bestaan uit slechts twee lagen.

Extra dikke Aubrey verhuisbare vloeren

De toplaag van deze Aubrey laminaatsoort is rond de 5,5 millimeter dik en kan bestaan uit verschillende houtsoorten. Normaal gesproken zou een dikkere toplaag betekenen dat het product minder stabiel wordt, waardoor verdere gevolgen zullen optreden. Het zal de levensduur van het product aanzienlijk verminderen. Maar de toplaag van  Aubrey laminaat is massief en gemaakt uit één geheel. De toplaag bestaat dus niet uit meerdere stukken hout wat betekend dat de kwaliteit en de levensduur van het product omhoog gaan in tegenstelling tot andere producten met een dikkere toplagen.

Aubrey laminaat

Aubry laminaat

Aubry laminaat