Laminaat cando met een V-groef is een veel verkochte laminaat met minimaal 25 jaar garantie vooral de plank van 184,5cm lang is een gewilde laminaatvloer ook wel de extra breed en extra lang XXL laminaat genoemd. De slijtlaag van deze laminaat is hoogwaardig en voor licht commercieel gebruik. De laminaat van cando is voorzien van een robuuste slijtlaag en deze vloer is weer geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik, deze plank is door de matte uitstraling extra mooi het lijken net echte houten planken. En dat is dus geen IKEA laminaat .

Cando laminaat prijzen

De candolaminaat met de basic groove met de lounge eiken uitstraling is ook voor intensief gebruik en is voordelig geprijsd. We hebben deze laminaat vaak al voor zeer goedkope prijzen omdat we vaak partijen uit de markt kopen tegen zeer goedkope prijzen. Het leggen van de cando laminaat kunnen we ook voor u regelen omdat onze leggers alle merken laminaat leggen.

Cando laminaat lounge eiken

De lange plank die momenteel erg veel wordt verkocht is de lounge eiken laminaat en de cando xxl laminaat. Deze sfeervolle plank heeft een warme uitstraling en past in ieder interieur. Deze laminaat is een aanrader voor alle ruimtes die u wilt beleggen, het laminaat lijkt namelijk precies op het echte hout waarvan de eiken vloeren worden gemaakt. Vandaar ook de prachtige laminaatvloeren van cando vaak worden verkocht zie onze gastenboek.

Kenmerken cando laminaat

De dikte van de cando laminaatvloeren is 7 mm en heeft aan de lange zijde een mooie V-groef die de vloer het mooie aanzicht geeft en de robuuste slijtlaag zorgt weer voor de extra lange levensduur en dat garandeert de fabriek van cando met een garantie van maar liefst 20 jaar. De vloer legt heel makkelijk door het eenvoudige kliksysteem dat er voor zorgt dat u de vloer niet uit elkaar loopt. We adviseren ook bij deze laminaat vloer wel rekening te houden met het acclimatiseren van de laminaat.