Laminaat Amsterdam

Deze superluxe en goedkope laminaat hebben we onbeperkt op voorraad en kan bekeken worden in de fabriek

Amsterdam laminaat

Zoekt u een luxe en goedkope laminaatvloer? Deze laminaatvloer is niet te onderscheiden van echt hout! Hierdoor krijgt uw ruimte een natuurlijke uitstraling. Het is geschikt voor zowel in de gang en woonkamer als in een kantoorpand. Kom naar onze showroom om het prachtige Amsterdam Laminaat te komen bekijken.

Uitstraling

Dankzij de prachtige uitstraling van het Amsterdam laminaat brengt u de sfeer en luxe in huis. Ook beschikt het over een zichtbare structuur nog het Amsterdam laminaat nog wat extra karakter geeft. Het past goed in zowel een landelijk als modern interieur.

Waar te leggen

Deze Amsterdam laminaatvloer is geschikt voor vele ruimten waardoor het overal te leggen is. Het beschikt namelijk over een goede gebruikersklasse waardoor het voor veel ruimtes geschikt is. Dit houd in dat het goed te leggen is in onder andere de gang, keuken, woonkamer, kantoor en winkelpanden.

Voordelen

Amsterdam laminaat is ook nog eens geschikt wanneer u huisdieren heeft. Het laminaat is kras vast waardoor u niet snel last heeft van krassen. Ook is de vloer erg gemakkelijk te onderhouden. Af en toe het laminaat vrij maken van stof, en licht vochtig dweilen is voldoende. Het is een vloer van goede kwaliteit waardoor het lang mee gaat!

Kom naar de fabriek
Bekijk het assortiment van Beboparket