Wit laminaat

Wit laminaat geeft een kamer een ruime, luchtige en tijdloze uitstraling. Hieronder staat een gedeelte van het aanbod voor v-groef, visgraat en glad laminaat. Doordat Bebo Parket  de laagste prijsgarantie biedt vind je nergens goedkoper wit laminaat.

Voorbeelden wit laminaat

Hieronder een 3-tal voorbeelden van wit laminaat. In onze fabriek is het gehele assortiment te vinden.

Wooden desk background - Stock image

Wit laminaat

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

icm ondervloer

Wij hebben al laminaat vanaf

€1,98

Wit v-groef laminaat

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

icm ondervloer

Wij hebben al laminaat vanaf

€1,98

Natural wooden background herringbone, grunge parquet flooring design seamless texture for 3d interior

Visgraat Wit laminaat

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

icm ondervloer

Wij hebben al laminaat vanaf

€1,98

Deze week fabrieks leegverkoop

Wij ruimen op = op

Sfeerimpressie wit laminaat

Wit laminaat geeft een ruimtelijk en frisse uitstraling aan je interieur. In onze collectie vind je diverse witte laminaatvloeren. Niet alleen gewoon wit laminaat, maar onder andere ook wit hoogglans laminaat, tegellaminaat en whitewash laminaat. Wit laminaat is in verschillende structuren en afwerkingen verkrijgbaar. Deze lichte vloer brengt ruimte, licht en helderheid in iedere kamer. In combinatie met lichte wanden lijkt een ruimte extra breed. In combinatie met donkere wanden kan je diepte en warmte aanbrengen. Met wit laminaat zijn eindeloos veel mogelijkheden te combineren qua vormgeving en interieur.

sfeerimpressie_wit

Voordelen van wit laminaat

Een witte laminaatvloer zorgt niet alleen voor een ruime en neutrale uitstraling, maar kan ook een warme uitstraling geven door middel van donkere meubels en een warme tint aan de wanden. Daarnaast past wit ook perfect in een romantische sfeer.

Waar te leggen

Een witte laminaatvloer is in elke ruimte van uw woning te leggen. Daarnaast staat het ook prachtig in een bedrijf of winkelpand. Het geeft een huiselijke uitstraling en toch oogt het strak en modieus. Wanneer u een ruime uitstraling wilt creëren is wit laminaat een perfecte keuze.

fabrieksverkoop-laminaat-vloeren-deze-week

Verschillende soorten wit laminaat

Witte laminaatvloeren zijn in vele verschillende soorten, decors en kwaliteiten te verkrijgen. Op die manier zit er voor elke ruimte de perfecte witte laminaatvloer bij. Zo is laminaat ook te verkrijgen met en zonder v-groef. Een v-groef geeft een laminaatvloer een natuurlijke en luxe uitstraling.

COMBI DEAL!

Deze aanbieding geldt alleen als u de randartikelen erbij afneemt!

Kom naar de fabriek