Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Laminaat aanbieding: deze week fabrieksleegverkoop

Laminaat uitverkoop actie!

Op zoek naar zeer scherp geprijsde laminaatvloeren? Dan ben je bij BeBo aan het juiste adres. Hier vindt je verschillende aanbiedingen op diverse laminaatvloeren. Ontdek laminaat aanbiedingen op deze pagina. Bij BeBo Parket slaag je op die manier altijd voor een mooie en kwalitatieve laminaatvloer. Bij ons zal je altijd de allerlaagste prijs van Nederland vinden. Wij hebben de grootste laminaat uitverkoop.

Deze week hebben wij een fabrieksleegverkoop. Veel laminaatsoorten en restpartijen zijn tegen zeer lage prijzen te vinden. Restpartijen zijn direct mee te nemen. Wij hebben diverse soorten laminaat in de aanbieding. Je kan hierbij denken aan gewoon laminaat, kliklaminaat, pvc laminaat, tegellaminaat, v-groef laminaat enzovoorts.

Laminaat in de aanbieding inclusief leggen

Laminaat in de aanbieding gezien en het leggen liever uitbesteden? Dat is geen probleem. BeBo Parket legt iedere gewenste vloer geheel naar wens. Bij ons vind je laminaataanbiedingen inclusief leggen. Een mooie laminaatvloer in de aanbieding gezien of nog opzoek? Neem dan contact op of kom langs in onze showroom. Meer weten over laminaat actie, onze outlet of voorwaarden? Vraag gerust naar meer informatie.

fabrieksverkoop laminaat vloeren deze week

Kliklaminaat aanbieding

Naast de laminaat aanbieding inclusief leggen hebben we ook een kliklaminaat aanbieding. Deze aanbiedingen gelden speciaal op kliklaminaat. Kliklaminaat staat bekend om zijn handige kliksysteem waardoor het voor iedereen eenvoudig te leggen is. Benieuwd naar ons laminaat in de aanbieding? Bezoek de fabriek.

Aanbiedingen

Bruin PVC laminaat
Overproductie laminaat

Laagste prijs garantie!

Al vanaf

Actieprijs vanaf
€ 0,48
pm2

€ 0,58 incl. btw.

Bruin PVC laminaat
Laminaat vloeren

Laagste prijs garantie!

Al vanaf

Actieprijs vanaf
€ 0,98
pm2

€ 1,19 incl. btw.

Grijs bruin PVC laminaat
Klik laminaat

Laagste prijs garantie!

Al vanaf

Actieprijs vanaf
€ 1,98
pm2

€ 2,4 incl. btw.

Laminaat korting

Extra korting op onze laminaatvloeren is dat mogelijk? Wij hebben laminaat aanbiedingen waar de ondervloer en plinten al bij de prijs in zit. En je hebt vloeren onder de € 4,98 pm² waarbij staat I.C.M. ondervloer en plinten. Bij deze vloeren is het niet mogelijk om extra korting bij te krijgen. Deze laminaatvloeren zijn namelijk al afgeprijsd en hierover hebben wij al de laagste prijsgarantie zitten. Wij hebben wel duurdere soorten waarbij het wel mogelijk is om een mooie korting op deze vloeren te krijgen. Bij ons het werkt het namelijk zo, hoe meer pm² vloer je nodig hebt, hoe meer wij ook met de prijs kunnen doen.

Laminaat actie

Wij werken elke week met actie vloeren en dat geldt ook voor de laminaatvloeren. Wij hebben bij veel soorten laminaat vaak de actie van gratis ondervloer en plinten. En bij sommige actie vloeren moet je de ondervloer en plinten erbij kopen, dat komt omdat deze vloer ver onder onze inkoopprijs de deur uit gaan. Bij BeBo parket hebben welke week laminaat aanbiedingen en acties.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!