Laminaat aanbieding: deze week fabrieksleegverkoop

Laminaat uitverkoop actie!

Op zoek naar zeer scherp geprijsde laminaatvloeren? Dan bent u bij Bebo aan het juiste adres. Hier vindt je verschillende aanbiedingen op diverse laminaatvloeren. Ontdek laminaat aanbiedingen op deze pagina. Bij Bebo Parket slaag je op die manier altijd voor een mooie en kwalitatieve laminaatvloer. Bij ons zal je altijd de allerlaagste prijs van Nederland vinden. Wij hebben de grootste laminaat uitverkoop.

fabrieksverkoop laminaat vloeren deze week

Deze week hebben wij een fabrieksleegverkoop. Veel laminaatsoorten en restpartijen zijn tegen zeer lage prijzen te vinden. Restpartijen zijn direct mee te nemen. Wij hebben diverse soorten laminaat in de aanbieding. Je kan hierbij denken aan gewoon laminaat, kliklaminaat, pvc laminaat, tegellaminaat, v-groef laminaat enzovoorts.

 

Laminaat in de aanbieding inclusief leggen

Laminaat in de aanbieding gezien en het leggen liever uitbesteden? Dat is geen probleem. Bebo Parket legt iedere gewenste vloer geheel naar wens. Bij ons vind je laminaataanbiedingen inclusief leggen.
Een mooie laminaatvloer in de aanbieding gezien of nog opzoek? Neem dan contact op of kom langs in onze showroom. Meer weten over laminaat actie, onze outlet of voorwaarden? Vraag gerust naar meer informatie.

 

Kliklaminaat aanbieding

Naast de laminaat aanbieding inclusief leggen hebben we ook een kliklaminaat aanbieding. Deze aanbiedingen gelden speciaal op kliklaminaat. Kliklaminaat staat bekend om zijn handige kliksysteem waardoor het voor iedereen eenvoudig te leggen is. Benieuwd naar ons laminaat in de aanbieding? Bezoek de fabriek.

Aanbiedingen

laminaat

LAMINAAT VLOEREN

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

AL V.A.

€0,98

kliklaminaat

KLIK LAMINAAT

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

AL V.A.

€1,98

overproductie

OVERPRODUCTIE LAMINAAT

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

AL V.A.

€0,48

Bel naar onze fabriek!
Neem contact met ons op!

Laminaat korting

Extra korting op onze laminaatvloeren is dat mogelijk? Wij hebben laminaat aanbiedingen waar de ondervloer en plinten al bij de prijs in zit. En je hebt vloeren onder de 4,98 pm2 waarbij staat I.C.M. ondervloer en plinten. Bij deze vloeren is het niet mogelijk om extra korting bij te krijgen. Deze laminaatvloeren zijn namelijk al afgeprijsd en hierover hebben wij al de laagste prijsgarantie zitten. Wij hebben wel duurdere soorten waarbij het wel mogelijk is om een mooie korting op deze vloeren te krijgen. Bij ons het werkt het namelijk zo, hoe meer m2 vloer je nodig hebt hoe meer wij ook met de prijs kunnen doen.

Laminaat actie

Wij werken elke week met actie vloeren en dat geldt ook voor de laminaatvloeren. Wij hebben bij veel soorten laminaat vaak de actie van gratis ondervloer en plinten. En bij sommige actie vloeren moet je de ondervloer en plinten erbij kopen, dat komt omdat deze vloer ver onder onze inkoopprijs de deur uit gaan. Bij Bebo parket hebben welke week laminaat aanbiedingen en acties.