Laminaat Nijmegen

Bent u op zoek naar een goede laminaatvloer voor uw woning in Nijmegen? Een laminaat waar u lang van kunt genieten? Wij bieden kwaliteitslaminaat tegen de laagste prijzen. Onze fabriek, waar we deze vloeren verkopen staat in Vriezenveen. U kunt hier bij Bebo Parket op uw gemak rondkijken, want er is een ruime keuze aan de mooiste laminaatvloeren. En allemaal van een goede kwaliteit. Zo vind u in ons assortiment de nieuwste trendvloeren met een houtlook of tegellook. Daarnaast hebben we ook de nieuwste visgraat laminaatvloeren en Hongaarse punt laminaat in ons assortiment. Onze verkopers adviseren u graag bij de keuze voor een laminaat in Nijmegen.

 

Aanbiedingen laminaat Nijmegen

Eiken Laminaat

Eiken laminaat met de uitstraling van een echte houten vloer en de voordelen van laminaat goedkoper en onderhoudsvrij.

I.C.M. ONDERVLOER!
I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98 VANAF €1,98
Kom naar de fabriek Videobellen
Laminaat Eiken

Laminaat zonder v-groef met 25 jaar garantie, mooie brede vloer die niet te onderscheiden is van een echte houten vloer.

I.C.M. ONDERVLOER!
I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98 VANAF €0,48
Kom naar de fabriek Videobellen
Laminaat Grijs

Laminaat grijs zonder v-groef, de laminaatvloer die het altijd goed doet in de huiskamer en de keuken. De plank heeft een warme uitstraling.

I.C.M. ONDERVLOER!
I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98 VANAF €0,48
Kom naar de fabriek Videobellen
Laminaat Wit

Laminaat wit zonder v-groef geeft aan uw kamer een prachtige warme uitstraling. De meubels komen op deze vloer prachtig uit en de vloer gaat een leven lang mee.

I.C.M. ONDERVLOER!
I.C.M. PLINTEN!

VAN € 24,98 VANAF €0,48
Kom naar de fabriek Videobellen
PVC Laminaat

Pvc laminaat grijs de vloer met de extra harde slijtlaag die een leven lang mee gaat, de uitstraling is net een echte houten vloer met voelbare houtstructuur

VAN € 24,98 VANAF €4,98
Kom naar de fabriek Videobellen
Tegel Laminaat

Tegel laminaat is een prachtige laminaat met de eigenschappen en uitstraling van een echte tegel, het legt makkelijk en past in ieder interieur.

VAN € 24,98 VANAF €1,98
Kom naar de fabriek Videobellen
V-groef Bruin Laminaat

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

i.c.m. ondervloer & plinten

VAN € 10,98 VANAF €1,98
Kom naar de fabriek Videobellen
Visgraat Laminaat

Laminaat in visgraatvorm gelegd. Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een Hongaarse punt. Dat is een speciale visgraatvloer

VAN € 27,98 VANAF €7,98
Kom naar de fabriek Videobellen

 

Ruime keuze in goedkope laminaatvloeren

Onze verkopers kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten laminaat, maar ook over de randartikelen. Zo is de juiste ondervloer voor laminaat echt een must. Laminaat is zo gemakkelijker te leggen, het laminaat blijft langer mooi en er is een goede isolatie. Om de vloer mooi af te werken gebruikt u natuurlijk plinten. Wij verkopen dit allemaal uit voorraad, dus na aankoop kunt u het laminaat en de randartikelen direct meenemen naar Nijmegen. Op onze website www.beboparket.nl vind u de aanbiedingen. Deze vloeren vind u natuurlijk allemaal in onze verkoophal, hier kunt u de vloeren dus zien. Wij staan elke doordeweekse dag voor u klaar, met een koopavond op woensdag. Daarnaast zijn we zelfs op zaterdagmorgen geopend en al vanaf 7.30uur, wat altijd aantrekkelijk is voor de vroege vogels.

Een laminaat offerte aanvragen

Tijdens uw bezoek aan onze fabriek, kunt u eerst een offerte opvragen. Onze verkopers helpen en adviseren u hierbij. Natuurlijk is het ook mogelijk om via de website www.bebolaminaat.nl eerst een offerte aanvragen. Natuurlijk kan dit ook telefonisch 0546-750238, per mail info@beboparket.nl of via een live chat op één van onze websites.

Laminaat thuisbezorgd of gelegd in Nijmegen

Bebo Parket beschikt naast de afhaalservice ook een bezorgdienst en legservice. Zo kunnen we vaak al binnen 24uur laminaat op uw adres in Nijmegen bezorgen. Voor mensen die niet zo handig zijn, of geen tijd hebben kunnen we er voor zorgen dat onze legservice bij u de vloer gaat leggen. U kunt er, hier bij ons in Vriezenveen, allemaal afspraken over maken. Wij plannen dit allemaal in op een door de weekse dag die u het beste uitkomt. Natuurlijk kan dit later ook via de mail of telefonisch geregeld worden.

Goed en goedkoop laminaat kopen

Al jarenlang komen mensen uit heel Nederland bij ons een mooie laminaatvloer uitzoeken.  Zodoende hebben we een bezorgdienst die dagelijks door heel Nederland rijdt. Bij ons vind u niet voor niets alle vloeren tegen de laagste prijsgarantie. Naast laminaat vind u bij ons ook de mooiste houten en pvc vloeren. Het is dus zeker de moeite waard om Naar Bebo Parket in Vriezenveen te komen. Door onze snelle bezorging hebt u de vloer binnen no time bij u thuis. Wilt u informatie hierover, dan kunt u contact met ons opnemen via mail, telefonisch of via een live chat.