Marmer Laminaat

Marmer laminaat is een laminaat vloer wat lijkt op een tegelvloer alleen dan in een laminaat versie. Dit laminaat is een uniek exemplaar wat u niet elke dag ziet. Je ziet het verschil bijna niet tussen een marmer laminaat vloer of een echte marmer vloer.

Keuze uit verschillende soorten

Je kunt bij marmer laminaat kiezen uit verschillende types namelijk een hoogglans marmer laminaat of een matte marmer laminaat. Ook kun je kiezen uit verschillende uitstralingen en kleuren. Wij bij Beboparket hebben veel soorten van dit marmer laminaat op voorraad liggen.

De kwaliteit van dit laminaat

Bij een laminaat vloer kunt u kiezen uit verschillende kwaliteiten laminaat vloeren. Vaak is een marmer laminaat vloer 8 mm dik en heeft daardoor de kwaliteit voor zwaar intensief gebruik. Dit noemen wij ook wel klasse 32. Ook heeft u bij dit laminaat een garantie van wel 25 jaar, de garantie houdt in dat u 25 jaar lang garantie heeft op het doorslijten van dit laminaat. Kom snel eens bij ons langs om de diverse soorten kwaliteiten te bekijken.

Onderhoud van marmer laminaat

Marmer laminaat is een laminaat soort wat zeer weinig onderhoud vraagt. Dit laminaat hoeft enkel maar eens te dweilen en te stofzuigen. Het marmer laminaat is zo gemaakt dat planken netjes aansluiten op elkaar waardoor het vocht niet makkelijk in de naad van het laminaat trekt. Als u dus voor dit laminaat kiest heeft u een goede keus gemaakt qua laminaat.

Kom naar de fabriek

Veel gezochte laminaat vloeren