Meister LB 250 Graniet 6049

Meister LB uitstraling

Laminaatvloeren zijn dankzij goede technieken tegenwoordig haast niet meer te onderscheiden van houten, natuurstenen of tegelvloeren. Met laminaat is tegenwoordig elk decor waar te maken. De Meister LB 250 Graniet 6049 laminaatvloer lijkt sprekend op een granieten vloer. Hij heeft het uiterlijk en de structuur van graniet. Het geeft een authentiek karakter, wat u kunt voelen en kunt zien.

Meister LB eigenschappen

De Meister LB 250 Graniet 6049 laminaatvloer ziet er uit als echt graniet. In tegenstelling tot een echte stenen vloer, voelt de Meister LB 250 Graniet 6049 laminaatvloer buitengewoon warm aan. Hierdoor is het aangenaam om met blote voeten over uw vloer te lopen. Ook in de winter voelt de vloer prettig aan. Daarnaast is deze laminaatvloer erg gemakkelijk in het onderhoud. Hij heeft weinig onderhoud nodig, en simpelweg stofzuigen of dweilen is voldoende om jarenlang van uw vloer te kunnen genieten.

Meister LB kwaliteit

Dankzij de prachtige, natuurlijke uitstraling en het gemakkelijke onderhoud, is de Meister LB 250 Graniet 6049 laminaatvloer van goede kwaliteit. Hij is in elke ruimte van uw woning te leggen. Zoals in uw woonkamer, slaapkamer of gang, maar ook in uw keuken. Wie wil er nou geen prachtige granieten vloer, die buitengewoon aangenaam aanvoelt? Een echte stenen vloer kent deze bijzondere voordelen niet.