Meister LB 250 Travertijn 6048

Meister LB uitstraling

Tegenwoordig is laminaat in tegelformaat erg populair. Deze type vloer is in verschillende stijlen te verkrijgen. Het zijn mooie brede tegels met een uniek decor. De Meister LB 250 Travertijn 6048 hebben een natuurlijke uitstraling. Ook beschikt de laminaatvloer over een v- groef aan elke zijde die de breedte van de tegels extra accentueren.

Meister LB voordelen

De Meister LB 250 Travertijn 6048 laminaatvloer beschikt over wat goede voordelen. Zo is de vloer antistatisch en afgewerkt met AquaSafe. Dit zorgt voor een grondige bescherming tegen vocht. Deze laminaatvloer is dankzij de diepliggende voegen een voordelig alternatief voor een echte tegelvloer. Ook beschikt deze vloer over het Diamond Pro oppervlak waardoor de vloer aantoonbaar krasbestendig is. Hij is kras bestendiger dan laminaat zonder deze toplaag.

Meister LB kwaliteit

De Meister LB 250 Travertijn 6048 laminaatvloer is voorzien van een unieke eigenschap. Zo beschikt hij over een Masterclic systeem dat het leggen van de Meister LB 250 Travertijn 6048 laminaatvloer erg eenvoudig maakt. Het Masterclic systeem is het makkelijkste kliksysteem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden.