Meister LD 200 Eiken Antiek 6029

Meister LD uitstraling

Met een Meister LD 200 Eiken Antiek laminaatvloer brengt u gezelligheid en warmte in uw ruimte. Deze laminaatvloer beschikt over een bijzondere authentieke bovenlaag. Dankzij de ingeperste structuur krijgt de vloer een natuurlijke uitstraling. Deze landhuisplank is haast niet te onderscheiden van een echte houten plank. Hij heeft een v- voeg voor een extra natuurlijk effect. Met de Meister LD 200 Eiken Antiek laminaatvloer haalt u karakter in uw huis.

Meister LD voordelen

Het Meister LD 200 Eiken Antiek laminaat beschikt over het AquaSafe systeem waardoor hij zeer goed beschermd is tegen vocht. Hierdoor is hij ook in vochtige ruimten te leggen. Ook zorgt deze toplaag ervoor dat de vloer erg gemakkelijk te onderhouden is. Deze laminaatvloer is antistatisch. Op die manier heeft u geen last van statische elektriciteit. Daarmaast is het laminaat erg gemakkelijk te leggen dankzij het Masterclic systeem. De vloer is daardoor eenvoudig zelf te leggen en u heeft daarbij geen middelen als lijm nodig.

Meister LD kwaliteit

Het laminaatheeft een zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding. Hij beschikt over een Diamond Pro oppervlak wat het laminaat krasbestendig maakt. De Meister LD 200 Eiken Antiek is geschikt voor elke ruimte in uw huis. Zo is hij  bijvoorbeeld te leggen in de gang, woonkamer, slaapkamer en keuken. Dankzij de vele voordelige eigenschappen van dit prachtige Meister LD laminaat bent u gegarandeerd van jarenlang woonplezier.