Meister LD 200 Eiken Gekalkt 6027

Meister LD natuurgetrouw

De Meister LD 200 Eiken Gekalkt laminaatvloer heeft een unieke uitstraling. Hij heeft een bijzondere bovenlaag door de ingeperste structuur. De laminaatvloer ziet er zeer natuurlijk uit en niet te onderscheiden van echt hout. De bijzondere houtstructuur is te zien en te voelen. Het is een laminaatvloer die alles heeft wat je van een landhuisplank mag verwachten. Als u op zoek bent naar een vloer met karakter en een warme uitstraling, is dit gegarandeerd een geschikte vloer voor u.

Meister LD uitstraling

Deze Meister LD 200 Eiken Gekalkt laminaatvloer heeft een mooie warme uitstraling. Hij is te combineren met alle woonstijlen. Uw kamer lijkt breder wanneer u het prachtige donkere laminaat combineert met lichte wanden. Ook komt de vloer op die manier prachtig naar voren. Wat is er mooier dan een warm welkom in uw eigen woning? Ook zijn lichte meubelen op een donker laminaat een goede keus. Er is veel sfeer te creëren met een Meister LD 200 Eiken Gekalkt laminaatvloer.

Meister LD kwaliteit

Naast de prachtige, warme en natuurlijke uitstraling is de Meister LD 200 Eiken Gekalkt laminaatvloer ook van een goede kwaliteit. Hij heeft een sterke bovenlaag wat het slijten van de vloer reduceert. Hij is ideaal geschikt voor woongebruik en ruimten met een normale belasting. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kantoren. De Meister LD 200 Eiken Gekalkt beschikt over een v- groef en het handige Masterclic Plus systeem wat hem erg eenvoudig te leggen maakt. Met deze Meister LD 200 Eiken Gekalkt laminaatvloer bent u gegarandeerd van jarenlang plezier.