Meister LD 200 Spar Wit 6025

Meister LD uitstraling

De Meister LD 200 Spar Wit laminaatvloer straalt gezelligheid en warmte uit. Met een laminaatvloer kan een unieke sfeer worden gecreëerd. U heeft keuze uit verschillende houtdecors. De combinatie van decor en structuur doen de laminaat planken lijken als een echte houten plank. Deze plank met bijzondere uitstraling heeft alles wat je van een landhuisplank mag verwachten.

Meister LD eigenschappen

De laminaatvloer is in elke ruimte te leggen. Zo is hij geschikt voor de woonkamer, gang, slaapkamer en keuken. Hij is geschikt voor vloerverwarming. Deze Meister LD 200 Spar Wit laminaatvloer is ook te verkrijgen met geïntegreerde geluidsdemping. Op deze manier heeft u geen last van hard loopgeluid. Daarnaast is deze laminaatvloer antistatisch en beschikt hij over een V- groef aan de lange zijden. Dit doet de laminaatvloer extra natuurlijk ogen en geeft daarnaast een chique uitstraling.

Meister LD kwaliteit

De prijs/ kwaliteit verhouding van deze vloer is optimaal. Het garandeert u jarenlang woonplezier. Deze Meister LD 200 Spar Wit laminaatvoer beschikt over een AquaSafe laag wat voor een grondige bescherming tegen vocht zorgt. Daarnaast is deze vloer afgewerkt met een Diamond Pro oppervlak waardoor hij zeer krasbestendig is. Hij beschikt over het handige Masterclic Plus systeem waardoor de laminaatvloer erg snel en gemakkelijk te plaatsen is. Op die manier kunt u dat eenvoudig zelf doen en heeft u geen middelen als lijm nodig.