Meister LD 300 – 20 Melango Gekalkt 790

Meister LD uitstraling

Het Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Midden Gekalkt laminaatheeft de eigenschappen van een laminaatvloer en de authentieke look van een landhuisplank. De vloer is zelfs door experts haast niet te onderscheiden van een echte houten vloer. De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Midden Gekalkt planken zijn meer dan twee meter lang en hebben een V-groef aan de lange zijden. Hierdoor krijgt de laminaatvloer een extra natuurlijke uitstraling.

Meister LD eigenschappen

De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Midden Gekalkt heeft een aantal goede eigenschappen. Zo lijkt hij op een houten vloer maar heeft hij de eigenschappen van een laminaatvloer. Dat houd in dat hij gemakkelijk te onderhouden is. Vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen hij heeft geen speciale onderhoudsbehandelingen nodig. Ook heeft deze vloer de eigenschap dat hij antistatisch is zodat u geen last van statische elektriciteit heeft.

Meister LD kwaliteit

De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Midden Gekalkt laminaatvloer is een sterke vloer. Hij is 9 mm dik en beschikt over een sterke toplaag wat hem slijtvast maakt. Hij is ook geschikt voor intensief belopen ruimten. Zo is hij te leggen in ruimten zoals de gang, woonkamer, slaapkamer en keuken. Ook beschikt deze vloer over een handig kliksysteem wat het erg gemakkelijk maakt om zelf te leggen.