Quick Step is één van de bekende merken op het gebied van laminaatvloeren. Quick Step is dan ook een veel verkochte vloer. Quick Step heeft een uitgebreide collectie met veel verschillende prachtige ontwerpen. Wat het laminaat extra aantrekkelijk maakt is de kwalitatieve toplaag die het laminaat een lange levensduur en een zeer natuurlijke uitstraling geeft.

Laminaat quickstep

Quickstep laminaat is makkelijk te leggen en vraagt bijna geen onderhoud. Wij hebben tientallen keuzes uit dit laminaat. Bekijk hieronder ons assortiment quickstep laminaat.

Kwalitatieve toplaag

Quick Step staat bekend om zijn goede toplaag. Het kost nauwelijks moeite om je vloer netjes schoon te houden. Dit maakt het laminaat van Quick Step zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast beschikt de toplaag over een slijtbestendige eigenschap. Hierdoor is het laminaat uiterst duurzaam. De decorlaag bestaat uit een foto met zeer hoge resolutie van echt hout of echte tegels. Deze zijn met geavanceerde druktechnieken geproduceerd en afgewerkt met melaminehars. Hierdoor is het laminaat nauwelijks te onderscheiden van echt hout of echte tegels.

Snelle en eenvoudige plaatsing

De laminaatvloeren van Quick Step beschikken altijd over het Uniclic Systeem. Hierdoor is het laminaat zeer eenvoudig te leggen, zelfs in de kleinste hoeken van de kamer. Het Uniclic Systeem maakt het leggen van een laminaatvloer voor iedereen toegankelijk.

Meer voordelen van Quick Step laminaat

  • Verkleurt niet
  • Permanent antistatisch
  • Schokbestendig
  • Waterbestendig
  • 25 jaar garantie 

Alle 166 resultaten