Tegellaminaat hoogglans Botticino Light

Laagste prijs garantie

Deze superluxe hoogglans tegellaminaatvloer geven uw ruimte een warme en natuurlijke uitstraling dankzij het prachtige decor

Hoogglans botticino light tegellaminaat

Zoekt u botticino hoogglans light tegellaminaat? Deze laminaatvloer heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en is niet te onderscheiden van echt natuursteen. Deze tegellaminaatvloer kent vele voordelige eigenschappen. Ondanks het op echt natuursteen lijkt, beschikt het over alle voordelen van een laminaatvloer en voelt het bovendien ook nog eens heerlijk warm en comfortabel aan, in tegenstelling tot echt natuursteen. Bekijk snel dit prachtige laminaat!

Uitstraling tegellaminaat

De uitstraling van het hoogglans botticino light tegellaminaat is zeer exclusief. Het heeft een prachtige, warme en natuurlijke kleur. Dankzij de voelbare structuur en de v-groeven is het niet te onderscheiden van echte natuursteen tegels. Deze neutrale en warme kleur is in elk interieur te combineren. Prachtig met moderne of juist rustieke meubelen. Dankzij de hoogglans afwerking krijgt het tegellaminaat een luxe uitstraling.

Waar te leggen?

Hoogglans botticino light tegellaminaat is in vele ruimten te leggen. Dankzij de hoge kwaliteit van deze tegellaminaatvloer is hij geschikt voor intensief gebruik. Hij is te leggen in onder andere de gang, keuken, woonkamer, kantoor en winkelpanden. Doordat het tegellaminaat zo glad, van goede kwaliteit, en gemakkelijk te onderhouden is, gaat het zeer lang mee. Bij aanschaf van deze laminaatvloer heeft u ook nog eens een garantie van 15 jaar. Hierdoor bent u gegarandeerd van een kwalitatieve vloer die jarenlang prachtig blijft.
Kom naar de fabriek
Neem contact op

Extra informatie

8mm dik

Geschikt voor intensief gebruik

Geschikt voor vloerverwarming

Niet te onderscheiden van echte tegels

Eenvoudig te leggen dankzij click systeem

Geen hoge kosten dankzij gemakkelijke plaatsing

Natuurlijke look door v-groef rondom

Voelt warm en comfortabel aan

Voelbare structuur

Zeer onderhoudsvriendelijk